Wild Turkey

Divlje Ćurke na slotu Wild Turkey
  • Wild simboli
  • free spinovi
  • nije progresivni džekpot
  • nema bonus igre osim free spinova
  • nema scatter simbola ni multipliera

Divlje ćurke su nekada živele duž severne i srednje Amerike. To su krupne ptice raskošnog perja, prepoznatljive po goloj glavi prekrivenoj plavom ili crvenom kožnom izraslinom. Fosili koji su pronađeni u Americi, potvrđuju da su ove ptice stare i do 5 miliona godina. Za smanjenje njihovog broja krivi su lovci, kao i ljudi koji uživaju u njihovom mesu.

Domaće ćurke su iz iste vrste kao i divlje ćurke. Pripitomljene su od strane Indijanaca pre dolaska Evropljana na taj kontinent. Zbog lova, Španci su ih preneli u Evropu, odakle su nastavile svoj put kroz kontinent i dalje na istok, čak i do Okeanije. Njihovo prirodno stanište su šume ispresecane livadama i najčešće obrasle drvećem kao što su hrast, američki orah, bukva, bor. U jesan, zimu i rano proleće hrane se žirovima koji su spali sa grana, a u kasno proleće i leto hrane se semenjem sa trave i rogozi, a često se počaste insektima kao što su bubašvabe. Mada… i puževe obožavaju. Najčešće lete u jatu, brzina koju dostignu ne prelazi osamdeset kilometara na čas, ali lete veoma nisko i retko preleću daljine veće od 400 metara.

Softverska kompanija NetEnt nam donosi simpatični video slot sa ćurkama obučenim u astečku nošnju i sa veoma čvrstim stavom pod nazivom Wild Turkey. Ovo, očigledno, izmišljeno pleme divljih ćurki i ćurana imaju svoje božanstvo kome se redovno klanjaju i koga poštuju kao plemenskog duha – zaštitnika. U ovom plemenu, nedodirljivo božanstvo je ćurka. Po verovanju, ako je totem životinja zaštitnik plemena, ne sme se ubijati niti jesti, jer se smatra mitskim pretkom. Odabirom ovog totema, može se postići tvrdnja da ćurke nisu glupe niti naivne, kao što se smatra…!

Poglavica Wild Turkey plemena najviše nagrađuje

Glavni simboli u ovoj slot igri su ćurke i ćurani koji podsećaju na neku vrstu ratnika. Tu je crveni ćuran sa krunom na glavi – pretpostavimo poglavica ovog čudnog plemena, plava okićena ćurka – prva dama, narandžasti predstavnik starijih ćurana, braon ćuran sa kopljem – stražar i zeleni ćuran sa maskom na glavi – plemenski šaljivdžija. Pored ovih simbola, pojavljuju se standardni simboli od 10 do A.

Najvredniji simbol je crveni ćuran, sa kojim se osvaja 4000 novčića ukoliko naiđete na 5 ovakvih simbola.

Stacked wild u besplatnim okretanjima

Wild simbol je predstavljen kao glava totema – njihovog svevišnjeg božanstva Ćurke! Ovaj simbol može zamenjivati bilo koji simbol i donosi free spinove (besplatna okretanja). Kada se pojave tri ova simbola na kolonama, dobićete 15 free spinova. Ukoliko dobijete četiri simbola, osvojićete 30 free spinova, dok pet wild simbola donose 60 free spinova!

Wild simboli takođe igraju veliku ulogu u tim free spinovima – u toku igre, wild simboli su stacked odnosno naslagani, što znači da mogu i da će zauzeti celu kolonu, a samim tim Vas nagraditi sa dva dodatna besplatna okretanja! I za kraj, uz stacked wild otkrićete izgled plemenskog božanstva!

Iako nema bonus igre, scatter simbola niti multipliera, ove divlje ćurke i ćurani Vas mogu osvojiti sa potencijalno solidnim dobicima i simpatičnom grafikom.

Softver: NetEnt

RTP: 96.6%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/20

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.5

Minimalna uplata po spinu: 0.2

Maksimalna uplata po spinu: 100

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari