South Park – Reel Chaos

Dobitak u South Park - Reel Chaos slot igri

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Bonus runde
  • Free Spins runde
  • Scatter simbol
  • Wild simboli
  • Multiplier

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Free Spins i Bonus runde nije bas lako osvojiti

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Povratak South Park ekipe u vidu novog nastavka slot igre

Skoro tačno godinu dana nakon realizacije slot igre South Park (Septembar 2013), NetEnt je svoje i fanove ovog crtaća za odrasle, obradovao nastavkom veoma originalnog imena, South Park – Reel Chaos i ponovio uspeh!

Za razliku od prvog dela, South Park – Reel Chaos ima 5 platnih linija manje, ali veliki broj igraca, slozilo bi se da mozda pruza cak i vece dobitke. Ovu slot igru pre svega karakterise raznovrsnost dodataka i simbola, uzbudljiva bonus runda u vise nivoa i nezaboravna zabava!

Osnovna tematika i Vaša misija je borba nasa 4 junaka (Stan, Cartman, Kenny i Kyle), u izdanju superheroja, protiv zlog Profesora Chaos-a, njegovog pomocnika Generala Dissaray-a i dva kucna ljubimca hrcka, zvana Zli Mezimci (Evil Minions).

Svaki South Park – Reel Chaos likova ima svoje posebno oruzje

Cartman lepi stacked wilds simbole.

Cartman ce Vas obradovati kreiranjem 2 ili 3 tzv. stacked wild simbola, po kojima se penje ili spusta po koloni, u pokusaju da uhvati Generala Disarray-a, sve dok ga ne uhvati. Ovi simboli ostaju za to vreme fiksirani na slot igri.

Kenny umnozava dobitke.

Kao i Cartman, Kenny se nasumicno pojavljuje pred slot masinom, ali ovaj put nakon sto osvojite neki dobitak u liniji. Tada se, u toku same runde, dok se slot okrece, pojavljuje Profesor Chaos, a Kenny se bori sa njim i dodeljuje Vam multiplier, koji Vas dobitak moze uvecati 3, 4 ili 5 puta.

Stan re-spinuje.

Kada se, takodje nasumicno, ukoliko niste imali dobitak u prethodnom spinu, pojavi Stan, po prvi put cete zeleti da u par narednih okretanja ne osvojite nista. Stan Vam daje ponovno okretanje i 2x multiplier za pocetak. Ukoliko pogodite dobitak na platnoj liniji, on se uvecava 2x i Stan odlazi. Ali, ukoliko ne pogodite nista, pa opet nista, pa opet nista, Stan Vam svaki put iznova daje novo besplatno okretanje i sve veci multiplier, sve dok ne bude dobitka. Njegovi multiplieri krecu se od 2x, pa 3x, 4x, pa sve do 10x, sa svakim novim besplatnim okretanjem. Ukoliko nemate dobitaka, pa dogurate do 10x uvecanja i tada se se poklopi dobitak na platnoj liniji, ceka Vas lepa cifra i igra ce izbaciti novcice i natpis Big Win!

Kyle ispaljuje prekrivajuce Wild simbole.

Iznenada, na ekranu se mogu pojaviti zli hrcci, dok se slot okrece. Ali, tada se pojavljuje i Kyle, koji, pucajuci u njih laserom, na linijama ostavlja 3 do 5 tzv. Overlay Wild simbola.

Bonus igra i Victory Bonus

Ovo je ubedljivo najzabavniji deo ove slot igre! Nosi naziv Mintberry Crunch Epic Bonus Spins. Aktivira se zaustavljanjem tri Bonus simbola. Medjutim, nije je bas lako osvojiti, posto se bonus simboli pojavljuju samo na kolonama 1, 3 i 5. Ukoliko Vam to podje za rukom, najpre cete dobiti dobitak u iznosu od 5x Vaseg trenutnog uloga po spinu, a zatim pocinje borba protiv 4 neprijatelja, na 4 nivoa. Vas borac zove se Mintberry Crunch, koji kao u pravim “fajterskim” igrama, ima merac energije, kao i njegovi neprijatelji. Ukoliko tokom okretanja slot igre osvojite nesto, neprijatelju se oduzima jedna crta energije, a ako budete bez dobitka, oduzima se Vasem junaku. Oduzimanjem sve energije neprijatelju, prelazite na sledeci nivo i sledeceg protivnika, sa jednom dodatnom dopunom energije, koja ne moze biti veca od 6 crta. Sa svakim novim nivoom, pojavljuju se i multiplieri, od pocetnog 1x na prvom, 2x na drugom, 3x na trecem do 4x na poslednjem nivou.

Ukoliko porazite sve neprijatelje i dodjete do kraja bonus igre, Reel Chaos Vam dodeljuje nagradu u iznosu od 10x pocetnog uloga, za svaku preostalu crtu energije. To je zasluzeni Victory Bonus!

Kao i druge NetEnt igre, South Park – Reel Chaos dozvoljava Vam da je prilagodite sopstvenom ukusu, podesavajuci zvuk, kvalitet grafike, animacije i druge efekte. Naravno, tu je i Autoplay dugme, ako biste da radite i nesto drugo ili Vas mrzi da klikcete, ali igra je stvarno toliko zabavna, da cete sigurno pozeleti sve vreme da je pratite! Uzivajte!

Softver: NetEnt

RTP: 96.8%

Kolone/isplatne linije (Reels/Paylines): 5/20

Minimalni iznos uloga po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uloga po liniji: 0.50

Minimalni ulog po spinu: 0.20

Maksimalni ulog po spinu: 100

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari