So Many Monsters

So many monsters - slot sa "čudovištima"

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Free spins
  • Multiplier

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema bonus igre
  • Nema progresivnog džekpota

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Monstrumi ili čudovišta su oduvek izazivala znatiželju kod ljudi, pa na isti način So Many Monsters slot budi interesovanje casino igrača. Reč monstrum potiče iz latinskog jezika i predstavlja nenormalnu pojavu, obično bilošku koja se uzima kao znak da nešto nije u redu u prirodnom poretku; neko zlo ili jednostavno nešto loše. Neki filosofi smatraju da čudovišta nisu nikakvo zlo, već namerna greška prirode. Oni dolaze u različitim oblicima i formama, i oduvek su bili deo književnosti, filmske umetnosti, stripova i igara.

Čudovišta fizičkom pojavom obično izazivaju strah i zgražavanje, ali kompanija Microgaming je pristupila tom problemu na drugačiji način. So Many Monsters video slot ima tradicionalnu, ali dovitljivu grafiku, lepuškasta i simpatična čudovišta koja će Vam pomoći u osvajanju nagrada. Oni nisu klasična čudovišta koja će Vas naterati u beg, već će Vas svojom prijateljskim nastupom, punim razumevanja, privoleti da im se pridružite u novim pustolovinama.

So Many Monsters slot sadrži: crvene, žute, zelene, ljubičaste i plave “monstrume” i klasične simbole karata od 10 do A. Monstrumi su pod znacima navoda jer su oni toliko simpatičnog izgleda, da ne mogu da se stave u kategoriju zlih bića ili nečeg vrlo lošeg. Upravo suprotno!

Mogućnost biranja broja free spinova

Wild simbol So Many Monsters slota je logotip same igre – text So Many Monsters. Ovaj simbol može da zameni bilo koji simbol osim scatter simbola. Takođe, ovaj logotip u slotu označava dobitak! Pet ovih simbola Vam može doneti nagradu u vrednosti od 150,000 novčića!

Scatter simbol u ovom slotu je džinovsko oko nekog čudovišta. Tri ili više ovih simbola na bilo kojim kolonama donosi free spinove (besplatna okretanja)! Za razliku od ostalih free spinova u slot igrama, kada dobijete priliku da ih igrate, možete izabrati 8, 10, 12, 14 ili 16 free spinova! U teoriji, izaberete li više spinova, to je igra manje rizična i obrnuto.

Više čudovišta – više nagrada u So Many Monsters slotu

Glavna atrakcija ovog video slota je Many More Monsters. Da biste imali priliku da je doživite, potrebno je da se najmanje 3 simbola čudovišta pojave u dobitnoj kombinaciji na bilo kojoj koloni. Dodatna dobitna kombinacija se povećava kada se svaki od simbola razdvoji na delove kojih može biti najviše 5! Prednost ove atrakcije je što se može dobiti i u normalnoj igri i u free spinovima, a ova čudesna deoba čudovišta može da se zadesi i na svih 25 kolona.

Na žalost, So Many Monsters ne spada u video slotove sa progresivnim džekpotom. Deo je trilogije kojoj pripadaju So Much Candy i So Much Sushi video slotovi.

Softver: Microgaming

RTP: 96%-97%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.25

Maksimalni iznos uplate po liniji: 5

Minimalna uplata po spinu: 0.25

Maksimalna uplata po spinu: 500

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari