Online kladionice i internet kladjenje

Online kladionice

U ovom trenutku se samo mali procenat kladionicara sa Balkana, kladi na internetu. Mnogo je razloga zasto bi se i bas vi trebali odluciti za tu vrstu kladjenja. Prije svega online kladjenjem ne gubite svoje vreme kao u lokalnim kladionicama cekajuci u redovima za uplatu tiketa, printanje ponude, guranje kod tabli s ponudom, pregled ponude, i slicno.

Iz vase omiljene fotelje mozete na miru sastavljati tikete bez buke, guzve i drugih faktora na koje svakodnevno nailazimo u našim lokalnim kladionicama. Samim tim sanse za dobitak se povecavaju. Uz to sve online kladionice imaju statistike timova, rezultate i rezultate uzivo, tako da informisanost ni u jednom pogledu ne izostaje.

 

Online kladionice su dostupne od 00 do 24h,  365 dana u godini. Uz samo nekoliko klikova misem mozete plasirati vaše opklade.

Uglavnom sve online kladionice nude razne vrste bonusa (koji se konstantno mijenjaju i poboljsavaju), nagradne igre (bonus na prvu uplatu, freebet). Ne morate brinuti o limitima na uplate, vecina online kladionica ima visoke limite. Također, ne morate brinuti koliko koja liga (utakmica) zahtjeva parova na vašem listicu, kod online kladionica toga nema. Takodje, vecina internet kladionica nudi kladjenje uzivo. Tako da ako posedujete smart telefon, uzivo kladjenje vam je dostupno svuda.

Svaka kladionica ima korisnicku podrsku koja vam je dostupna 24/7 u rijesavanju eventualnih problema ili nedoumica. Za sva pitanja i nedoumice možete se obratiti i nasem timu slanjem tiketa.

Bogata ponuda, veliki broj liga, sportova, specijalno kladjenje, azijski hendikep, kladjenje uzivo, kladjenje putem mobitela, sms izvjestaji o vasim tiketima, uvid u sve odigrane tikete, rezultati uzivo, statistike… samo neki od prednosti koje omogucava online kladjenje.

KAKO POCETI

Prije svega potrebno je odabrati online kladionicu. Mi cemo u narednom periodu pripremiti listu proverenih i najboljih online kladionica na trzistu. Detaljne informacije o online kladionicama koje mi preporucujemo, i u kojima se licno kladimo.

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari