Samo za punoletne, 18+

Internet kockanje, kao i svaka druga vrsta kockanja i klađenja su zabranjena svim osobama koja nisu punoletna, tj. imaju manje od 18 godina. Internetkockanje.com ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih gubitaka koja su nastala upotrebom informacija sa ovog sajta. Ne prihvatamo obavezu za bilo kakvu, kako direktnu tako i indirektnu, slučajnu ili kaznenu štetu.

Blog edukativnog, zabavnog i informativnog karaktera

Internetkockanje.com je sajt koji služi da dopuni informisanost o igrama na sreću preko interneta za pravi novac (online kazina, internet klađenje, poker, bingo, loto itd…) i svaki postupak preuzimate na sopstvenu odgovornost. Internetkockanje.com ne snosi odgovornost za bilo kakve gubitke koje se mogu desiti prilikom online kockanja za pravi novac. Takođe, sajt se odriče od svake odgovornosti o ispravnosti informacija, slika ili linkova, mogućih grešaka ili propusta koja se mogu desiti.

Zadržavamo pravo da zamenimo, izbrišemo ili izmenimo svaki sadržaj/članak/recenziju/sliku na sajtu kao i da prekinemo prikazivanje ove stranice, u bilo koje vreme na osnovu lične i privatne diskrecije.

Odgovorno kockanje je veoma bitno

Internetkockanje.com propagira odgovorno kockanje i služi da edukuje igrače kako se kockati preko interneta, kako igrati odgovorno i izbeći neželjene posledice poput zavisnosti od kockanja. Posetioci ovog sajta su sami odgovorni da shvate rizik koji može nastati online, ali kao i svakom drugom vrstom igranja/kockanja/klađenja za pravi novac.

Aktuelne informacije

Internetkockanje.com čini sve da informacije budu relevantne i tačne i tekstovi na ovom sajtu su bazirani na dugogodišnjem iskustvu vezanim za online kockanje i celu industriju generalno.

U slučaju da primetite grešku na sajtu, možete nas kontaktirati preko foruma ili kontakt formulara.