Mayan Queen

Čuvene Maje i Mayan Queen slot majanske kraljice

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • Multiplier
  • Progresivni džekpot

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Samo kao download, ne igra se preko pretraživača

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Pozitivne karakteristike: Wild simbol, Scatter simbol, free spinovi, multiplier, progresivni džekpot

Negativne karakteristike: postoji samo kao download, a ne može se igrati preko pretraživača

Mayan Queen je naslov slot igre čija je inspiracija civilizacija Maja, jedna od najpoznatijih drevnih civilizacija, koja se razvijala na području današnje Gvatemale, Hondurasa, južnog Meksika i poluostrva Jukatan u periodu između 2000 godine p.n.e. i 17. veka. Ovaj inovativni narod je usavršio matematiku i neverovatno precizan kalendar, napravio astronomske mape neba i razvio originalni sistem pisanja. Bili su mnogobošci i što se povećavao broj bogova, rastao je i broj rituala kako bi se bogovi odobrovoljili. Kao i za mnoge narode tog perioda, i za Maje je jedna od najvažnijih ceremonija bila prinošenje žrtava. Žrtvovanje životinja se češće dešavalo nego žrtvovanje ljudi. Za razliku od mnogih kultura tada, Maje nisu žrtvovale dobrovoljce, već samo zatvorenike.

Medicina i zdravlje su kod Maja predstavljali spoj tela, uma, vere, nauke i obreda. Samo odabrani su mogli da dobiju vrhunsku edukaciju, a sa tim ogromnim znanjem i veštinama lečili su bolesne, predviđali budućnost, brinuli se o dentalnom zdravlju ljudi.

Svoje velelepne piramide su gradili samo uz pomoć mišića i primitivnog oruđa napravljenog od kamena, jer za metal nisu znali. Svi hramovi su bili napravljeni u stepenastom dizajnu sa žrtvenikom na vrhu, jer su majanski kraljevi smatrali da su polu-bogovi i da vezu između sebe i bogova jedino mogu da održe kroz ritual žrtvovanja.

Maje su bile posebno očarane jaguarima, misleći da imaju natprirodne moći i često su ih prikazivali na svojim reljefima i skulpturama. Takođe su vrlo poštovali zmije.

Drago kamenje + Mayan Queen (kraljica) = dobici

Slot Mayan Queen, kompanije RTG (Real Time Gaming), obuhvata fantastične animacije i privlačnu grafiku. Kao što su Maje usavršile matematiku, algoritme i različite simbole, tako je Mayan Queen remek delo RTG-a.

Inspiraciju za dizajn Mayan Queen slota su kreatori našli u različitim simbolima koje su Maje stvorile, njihovom znanju matematike i algoritama.

Wild simbol predstavlja Mayan Queen tj. lik majanske kraljice. Može se pojaviti samo u trećoj koloni i zamenjuje sve simbole, takođe i scatter simbol. Kada se pojavi, postaje proširujući wild (expanding wild) i što je još bitnije – duplira dobitke!

Scatter simbol je predstavljen kao zeleni dragi kamen smaragd (emerald). Ukoliko se pojave ova tri simbola u bilo kojim kolonama, dobijate 6 free spinova (besplatnih okretanja) sa majanskom kraljicom u celoj trećoj koloni.

U slučaju da dobijete 2, 3, 4 ili 5 simbola smaragda, možete povećati svoj dobitak 1x, 2x, 50x ili 500x u zavisnosti od broja simbola!

Takođe, jedan od najvrednijih simbola ovog slota je simbol majanskog hrama. Ako se pojave ovih pet simbola, dobijate fiksni džekpot u vrednosti od 15,000 novčića, ali u kombinaciji sa simbolom majanske kraljice, isplata je neverovatnih 30,000 novčića!

Svi simboli se isplaćuju sa leva na desno, ali scatter simbol – smaragd isplaćuje se u oba smera.

Progresivni džekpot

Jedna od glavnijih karakteristika slota Mayan Queen je progresivni džekpot. Ovaj džekpot se nasumično dobija i ne zahteva nikakvu određenu kombinaciju.

Utonite u svet drevnih civilizacija, doprinesite njihovom punom razvoju i osvojite brojne nagrade!

Softver: RTG (Real Time Gaming)

RTP: 91.5%-97.5%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 5

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 125

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari