Lights

Slot igra Lights
  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • free spinovi
  • nije progresivni džekpot
  • nema multipliera

Kineska kultura je jedna od najstarijih kultura na svetu. Kao i kineska umetnost. Papirnati lampioni su se još sredinom 1. veka koristili kao lampe. Različite veštine su bile potrebne za njihovu izradu, kao npr. slikarstvo i šivenje, a pravili su se od različitog materijala kao što su bambus, drvo, papir i svila. Po obliku neki liče na cvetove, građevine, ličnosti, razne vrste životinja.

U početku su lampioni ili fenjeri bili korišćeni 12. dana prvog lunarnog meseca od strane monaha koji su na taj način odavali poštu Budi, osnivaču budizma, velike svetske religije bez boga. U toku prvog veka, jedan od imperatora koji je bio budista, naredio je svojim građanima da pale fenjere, takođe u znak poštovanja prema Budi kao što su i monasi to radili.

Kasnije, ovaj običaj je prerastao u veliki festival.

Festival lampiona je poslednji dan proslavljanja najvećeg kineskog praznika — Praznika proleća, odnosno kineske Nove godine. Porodice izlaze na ulice sa lampionima, svuda je zastupljena igra i zabava, a ispred kuća su zapaljene sveće koje treba da oteraju zle duhove. Obično se na lampionima ispisuju zagonetke koje ljudi pokušavaju da odgonetnu. Osim kačenja lampiona i uživanja u hrani, ima i drugih zabavnih aktivnosti, kao što su hodanje na štulama, igra lavova, nacionalne igre. Jedna od poznatih kineskih tradicija je da se napiše želja pre puštanja lampiona u nebo i nakon što lampion dostigne “rajske visine” želja će se ostvariti.

Zato što se poštovanjem ovih raznovrsnih lampiona daje prilika mladim dečacima i devojčicama da međusobno komuniciraju, ovaj festival se smatra i kineskim Danom zaljubljenih. Takođe, lampion može simbolično da predstavlja osobu koja pušta svog prošlog sebe i dobija novog, kog će pustiti naredne godine.

Floating wilds u slot igri Lights

U čast ovih atraktivnih lampica, kompanija NetEnt je stvorila uglađen i opušten slot pod nazivom Lights.

Pozadina Lights slot igre su zagušena svetla, nebo osvetljeno zvezdama, a simboli predstavljaju različite lampione  i standardne simbole od 10 do A.

U toku svakog spina (okretanja) videćete svice koji zuje po kolonama i prave Floating wilds (lebdeći wild simbol) od postojećih simbola. Najmanje dva simbola u svakom okretanju mogu postati floating wild simboli, a maksimum četiri se mogu pretvoriti u floating wild a to znači potencijalno velike dobitke, čim slot igra Lights drži svoje igrače animiranim!

10, 20, 30 free spinova!

Scatter u Lights slotu predstavlja simbol jina i janga, dva osnovna pojma kineske filosofije koji predstavljaju jedinstvo suprotnosti. Tri ova simbola na kolonama Vam donose 10 free spinova (besplatnih okretanja), četiri simbola Vam daju 20 free spinova, a pet jin i jang simbola Vam garantuju 30 free spinova! U toku ovih free spinova, uz pomoć svitaca broj floating wild-a (lebdećih wild-a) može varirati od minimum tri do maksimum šest. Takođe, postoji i verovatnoća da ponovo dobijete free spinove.

Cela grafika slota Lights, sama igra kao i muzika deluju vrlo opuštajuće i ako Vas privlači odlazak u daleku Kinu, a ne možete da otputujete, Lights slot će Vam doneti delić ove čudesne zemlje pred Vaše monitore.

Softver: NetEnt

RTP: 96.7%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/9

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 1

Minimalna uplata po spinu: 0.09

Maksimalna uplata po spinu: 90

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari