The Incredible Hulk

Igra sa temom iz filma Hulk - The incredible Hulk slot
  • Wild (proširujući) simboli
  • Scatter simbol
  • free spinovi
  • bonus igre
  • Multiplier
  • progresivni džekpot

Kreator vrlo popularnog stripa Hulk inspiraciju je našao u delima poput Frankenštajna i Dr Džekil i Mr. Hajd. Glavni junak Brus Baner (Bruce Banner) je fizičar, vrlo povučene prirode koji, da bi spasio svog kolegu u toku testiranja gama-zraka, biva ozračen. Usled emotivnih stresova i specifičnih okolnosti, hteo to ili ne, Brus se transformiše u čudovište koje ne može da kontrološe bes. Naravno, to nimalo ne olakšava njegov ionako komplikovani život. Hulk je predstavljen kao veliko zeleno čudovište, humanoidnog oblika, sa bezgraničnom nadljudskom snagom i zapanjujućom neranjivošću, svim tim atributima koji se pojačavaju kako je njegov bes veći. Hulkova ličnost najčešće nije spojena sa Brusovom ličnošću.

Film The Incredible Hulk iz 2008. godine, po kome je ovaj slot kompanije Playtech i inspirisan, je prikazan sa malo drugačijom pozadinskom pričom. Naime, Brus Baner je pristao da učestvuje u jednom vladinom eksperimentu iz II svetskog rata kojim je trebalo da se stvore super vojnici. Kao što to obično biva u američkim filmovima, sve je krenulo po zlu. Eksperiment nije uspeo i Brus, ozračen gama-zracima, postaje veliki, zeleni humanoid. Njegova omiljena replika je Hulk smash!

Hemija u službi dobitaka

U ovom slotu se pojavljuju simboli vezani za Hulk strip i film, a neki od njih su: znak za radioaktivnost, helikopteri i policijski automobili, radioaktivna telčnost, ali8 najbitniji su, naravno, Wild i Scatter simboli.

Wild simbol predstavljen je kao zeleni, moćni, besni – Incredible Hulk. On se može pojaviti na kolonama 2, 3 i 4 i može da zameni bilo koji simbol osim scatter i bonus simbola. Kada se nađe u centralnoj, trećoj koloni, postaje proširujuči wild i zauzima celu treću kolonu. Tada imate mogućnost za 2 re-spina na ostalim kolonama.

Ako se pojavi u isto vreme na 2, 3 i 4 koloni, proširuje se po celim kolonama i ostaje tu dok Vi za to vreme imate mogućnost 1 re-spina sa ostalim kolonama.

Svima vrlo poznat simbol radioaktivnosti u ovom slotu označava dobitak! Pet ovih simbola Vam može doneti nagradu u vrednosti od 4,000 novčića!

The Incredible HULK SMASH!

U Incredible Hulk slotu postoje dve vrste bonusa: free spinovi i Smash bonus.

Free spins

Scatter simbol je poznati, zelenkasti logotip sa rečima Incredible Hulk. Tri ili više ovi simbola na bilo kojim kolonama donosi 10 free spinova! I to sa svim dobicima uvećanim za tri puta! U toku ove free spin igre, proširujući wild simbol se može pojaviti i to će Vam doneti jos re-spinova, što znači još veće šanse za dobitak.

Smash bonus

Incredible Hulk biva privučen razbijanjem. Iz tog razloga, kreatori slota su ubacili jedan vrlo bitan simbol – Smash bonus. Ako se u kolonama 1 i 5 pojavi ovaj simbol, imate mogućnost da se oprobate i u bonus igri.

U The Incredible Hulk slot igri treba da izaberete tri policijska automobila koja biste želeli da Hulk razbije. Kada izaberete ta tri automobila, pojaviće se i helikopteri. Naravno, izaberite jedan helikopter i možete osvojiti multipliere od 2X, 3X ili 5X!

Kao dodatni momenat uzbuđenja, u prvom delu The Incredible Hulk igre, ako uspete da dovoljno razbesnite Hulk-a, možete dobiti i Hulk Rage bonus sa kojim gospodin Hulk razbija svih 7 automobila, a vama donosi mnoštvo nagrada. Ova opcija se nasumično pojavljuje, ali moguća nagrada je 5X multiplier!

Progresivni džekpot

Pored ostalih Marvel slotova koje je radio Playtech, Incredible Hulk slot spada takođe u Marvel Mystery Jackpot mrežu, što znači da možete da osvojite neki od četiri progresivna džekpota na svakom spinu!

Džekpot igra se pojavljuje bez nekog reda, totalno nasumično i daje Vam mogućnost da osvojite velike dobitke! Ponuđeno je 20 sakrivenih, različitih simbola. Džekpot se osvaja kada se poklope tri ista simbola od ponuđenih četiri: Ultimate power, Super power, Extra power i Power. U zavisnosti koja tri simbola ste našli, džekpot će Vam biti dodeljen.

Za ljubitelje većeg broja platnih linija, Playtech je izbacio i verziju ovog slota sa 50 platnih linija!

Ako se nekad osećate toliko ljutito da se pretvarate u neku drugu osobu, ovaj slot će Vam pomoći da kanališete tu negativnu energiju i da shvatite da ne postoji niko toliko besan kao što je Hulk.

Softver: Playtech

RTP: 94,5%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.5

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 1250

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari