Gorilla Go Wild

Gorilla Go Wild mašina
 • Wild simboli
 • Scatter simbol
 • free spinovi
 • bonus igre
 • multiplieri
 • gamble opcija
 • nema progresivnog džekpota

Da li ste znali da grčka reč Gorillai, po kojoj su gorile i dobile ime, znači “pleme dlakavih žena”? Da li znate da gorile stvaraju 15 raspoznatljivih zvukova koja imaju značenja?

Gorile su najveći od svih današnjih primata, naseljavaju prašume Afrike i poznate su po visokoj inteligenciji. Već duži period su ugrožene zbog čestih lovokradica i uništavanja njihovog prirodnog staništa. Takođe, smatra se da su ljudske bolesti najveća pretnja za poslednju preostalu populaciju planinskih gorila na svetu.

U duhu očuvanja ovih prelepih životinja, kompanija NextGen Gaming je kreirala zanimljiv slot Gorilla Go Wild sa gorilama u glavnoj ulozi i temom prašume, njihovog prirodnog staništa.

U igri, sa leve strane kolona se nalazi Geri, kralj gorila (Gary the Gorilla King) koji Vas sve vreme podržava u igri, posmatra i nasumično deli velikodušne bonuse, a pozadina ovog slota se menja u odnosu na nova dostignuća igrača.

Simboli u Gorilla Go Wild slota su već pomenuti Geri, kralj gorila, zlatni novčić, zamak, majmunče, tukan – ptica šarenog kljuna, presmešni lemur sa velikim očima i standardni simboli od 9 do A.

Do 100 x multiplier

Wild simbol je, normalno, Geri, moćni kralj gorila. Ovaj simbol može da zamenjuje bilo koji simbol, osim scatter simbola.

U toku normalne Gorilla Go Wild igre, kada Geri ogladni, on jede banane, a u ovom slotu, to najčešće znači da je velika verovatnoća za Gary’s Bonus Time. I tako Geri žvaćka banane po kolonama, a kada tih banana nestane, on se prebacuje na druge kolone i Vama obezbeđuje nove nivoe igre. I tako 3 puta! Svaki put kada se Geri prebacije na drugu lokaciju, šanse za Gary’s Bonus Time se povećavaju. Ovaj bonus Vam može doneti do 100 multipliera ili ulazak u Gary the Gorilla’s Feature Kingdom, nove bonus igre.

Scatter simbol u ovom slotu je predstavljen kao astečki zamak piramidalnog oblika. Tri ili više ovih simbola u kolonama Vam donosi Gary the Gorilla’s Feature Kingdom bonuse! Što znači da ovi bonusi mogu da se dobiju na dva načina: nasumično preko Garyş Bonus Time ili dobijanje tri ili više scatter simbola!

Free spinovi, multiplieri, winning spinovi

Gary the Gorilla’s Feature Kingdom Vam donosi nekoliko opcija:

 • Gorillionaire Win Spins – donosi 10 winning spins Gorilla Go Wild igre (pobedničkih okretanja) sa dupliranim dobicima, posle prvog okretanja. U ovoj bonus igri, Geri takođe može da Vam obezbedi ponovo igranje u Gorillionaire Win Spins totalno nasumično!
 • Stay Wild – posle petog okretanja donosi 10 free spinova (besplatnih okretanja). Svaki wild simbol koji se u ovoj bonus igri pojavi, ostaje na svom mestu do kraja bonus igre. Takođe i ovu opciju Geri može ponovo da Vam nasumično obezbedi.
 • Mega-Rilla Multiplier – ovaj bonus Vam donosi isto 10 free spinova (besplatnih okretanja) u Gorilla Go Wild igri, ali sa množenjem dobitaka. Multiplier počinje sa 1, ali svaki put kad se u bonus igri pojavi wild simbol, multiplier se povaćava do maksimalnih 10! Naravno, Geri može ponovo da nasumično obezbedi ovu bonus igru.
 • More Wilds – ova bonus igra Gorilla Go Wild slot mašine je dostupna posle 15. okretanja i nagrađuje Vas sa 10 free spinova (besplatnih okretanja). Sva dešavanja u bonus igri od maksimum 3 simbola, isključujući scatter simbol, mogu se pretvoriti u wild simbole. Geri opet meša svoje prstiće i može Vam obezbediti ponavljanje ove bonus igre.

Gamble opcija Gorilla Go Wild igre

Ukoliko Vam bonus igre nisu dovoljne, postoji i gamble opcija! Posle svakog dobitnog spina, imate mogućnost da uvećate svoj dobitak pritiskom na taster Gamble. Ukoliko pogodite boju karte, koja je okrenuta licem na dole, dobici će se duplirati, a ako uz to pogodite koji znak nosi karta, dobici će se učetvorostručiti!

Ova slot igra sa 4 vrste bonusa Vas može zabavljati satima, ali morate da uplatite novac da biste je igrali, jer nije dostupna u play for free verziji.

Softver: NextGen Gaming

RTP: 92.1-96.5%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: N/A

Maksimalni iznos uplate po liniji: N/A

Minimalna uplata po spinu: N/A

Maksimalna uplata po spinu: N/A

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari