Fruit Frenzy

Fruit Frenzy spada u slot igre sa voćkicama

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simboli
  • Dva Scatter simbola
  • Free spinovi
  • Bonus igra
  • Multiplier
  • Progresivni džekpot

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Grafika može biti neinteresantna

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Neki od entuzijasta se sigurno sećaju klasičnih slot igara sa 3 kolone, a teme su obično bile voćkice, sedmice, reč BAR. Od nastanka, slot igre su uvek bile naširoko poznate i popularne. Fruit Frenzy je prva slot igra kompanije RTG (Real Time Gaming) koja ima 25 platnih linija, umesto 20. Grafika sa sve simpatičnim voćkicama i nekoliko nepovezanih simbola podseća na neki dečiji crtani film. Ako zanemarite to, dobici i džekpotovi koji se mogu dobiti igrajući ovaj slot su vrlo izazovni.

Fruit Frenzy voćke donose dobitke!

Za raliku od većine slotova, ova igra ima dva scatter simbola i jedan wild simbol. Svi simboli se isplaćuju sa leva na desno, osim scatter simbola, koji isplaćuju u oba pravca!
Wild simbol u ovoj igri je voćkica ananas sa simpatičnim brčićima. Može da zameni bilo koji simbol osim dva scatter simbola. Ukoliko dobijete 4 wild simbola na aktivnoj platnoj liniji, zagarantovani dobitak je 2,000 novčića, a u slučaju da dobijete 5 wild simbola na aktivnoj platnoj liniji, obezbedićete sebi 10,000 novčića!
Pored wild simbola, neki od ostalih voćnih drugara će Vam, takođe, obezbediti dobitke.
Pet simbola crvene, smešne jagodice sa naočarima će Vam doneti 5,000 novčića, od pet debeljuškastih, klovnovskih pomorandži ćete dobiti 2,000 novčića, a od pet simbola kruške, koja se u slobodno vreme bavi baletom, dobićete 1,000 novčića. Skoro svaka voćka daruje!

Voćno ludilo

Kao što je pomenuto, postoje dva scatter simbola, a oni su reči FRUIT i FRENZY što daje ime slota Fruit Frenzy. Na žalost, svaki ponaosob ne ostvaruje pravo na bonus igru, ali sa njima možete osvojiti nešto više. Pet ovih scatter simbola u kombinaciji Vam donosi nagrade, a i opciju za bonus igru!
U bonus igri Fruit Frenzy slota, videćete neustrašivu jagodicu koja čeka da je ananas-brka ispali iz topa kao obično đule. Imate priliku da tri puta ispalite jagodicu i svaki put kada jagodica pogodi u centar mete, dobijate jedan poen. Svaki poen uvećava broj free spinova (besplatnih okretanja) koje igrate posle bonus igre. Maksimalni broj free spinova u Fruit Frenzy slotu može biti 25, a u toku njih svi dobici se dupliraju, a svi scatter dobici se uvećavaju tri puta!

Progresivni džekpot se dobija svakim spinom i totalno nasumično!

Softver: RTG (Real Time Gaming)
RTP: 91.5%-97.5%
Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/9
Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01
Maksimalni iznos uplate po liniji: 5
Minimalna uplata po spinu: 0.01
Maksimalna uplata po spinu: 125

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari