Fantastic four

Izgled igre fantastična četvorka - fantastic four slot
 • Wild simboli
 • Scatter simbol
 • free spinovi
 • bonus igre
 • Multiplier
 • progresivni džekpot
 • RTP je niži od proseka za video slotove

Pripremite se za Fantastic Four fantastiku!

Fantastic Four slot, rađen po istoimenom stripu najpoznatijeg izdavača Marvel comics, kao i po filmu iz 2005. godine je slavna priča o četvoro astronauta kojima je na misiji u svemiru nepovratno promenjen DNK. Oni se vraćaju na Zemlju sa novim moćima:

 • Mr Fantastic – naučnik i vođa tima, može da rasteže svoje telo do mile volje
 • Invisible Woman – kao što samo ime junakinje govori, postaje nevidljiva
 • Human Torch – može da pretvori svoje telo u vatru, a može i da leti
 • The Thing – postaje čudnovato stvorenje nadljudske izdržljivosti i snage;

i kao što to obično biva, postaju superheroji koji se bore svim silama da pobede neke od najzlokobnijih likova na Zemlji.

Strip Fantastic Four je od svog nastanka početkom sedamdesetih postao veliki hit i od tada, ova četvorka se pojavljuje u nekoliko igranih filmova, u animiranim filmovima, PC igrama i napokon, uz pomoć Playtech-a i u vidu slot igre!

Spasavanje Majke Zemlje

Fantastic Four je slot koji je deo Playtech Marvel Mystery Jackpot mreže što znači da možete da osvojite neki od četiri progresivna džekpota na svakom spinu! Džekpot opcija se aktivira nasumično, ali nije obavezno da se igra sa maksimalnim ulogom da biste ga dobili. Naravno, veće su šanse da se dobije džekpot ako se igra sa većim ulogom.

Kao što smo već i napomenuli u ovom slotu postoje Wild i Scatter simboli. Wild simbol će se pojaviti kao broj 4 u savršenom krugu, što je ujedno i znak raspoznavanja ove Fantastične četvorke! Taj simbol može da zameni sve ostale simbole za dobitke, osim Scatter simbola.

Scatter simbol je predstavljen kao naša slatka, mala i zelena zemaljska kugla koju treba da spasimo. Naiđete li na tri ili više scatter simbola na bilo kojim linijama, ostvarujete pravo na 12 free spinova to jest besplatnih okretanja! E tu počinje prava zabava…!

Najveća želja – supermoći Fantastic Four ekipe

Jedna od glavnih atrakcija Fantastic four slota je i sama animacija superheroja koja se ogleda u njihovim supermoćima!

Ako u toku 12 free spinova naiđete na celoj trećoj koloni iste simbole jednog od poznatih superheroja, dobijate odgovarajuće bonuse koji su jedinstveni za svakog heroja ponaosob.

Mr Fantastic – dobijate 4 dodatna spina u toku kojih ovaj heroj postaje proširujući wild koji zamenjuje sve simbole osim scatter i wild simbola

Invisible Woman – dobijate jednu celokupnu opkladu i 4 dodatna spina. U slučaju da se ova supreheroina pojavi u toku tih spinova bar jednom, multiplier se uvećava za 1. Sa završetkom ove bonus igre, svi dobici će se množiti sa akumuliranim multiplierom.

Human Torch – odlična bonus igra u kojoj osvajate 4 dodatna spina, u prvoj koloni se pojavljuje superheroj Human Torch kao statični wild, svi ostali superheroji nestaju, ali se povećava broj glavnog lika bonus igre, samim tim i Vaša šansa za veće dobitke!

The Thing – dobijate 3 dodatna spina, ali ako se u toku igre opet pojavi ovaj simbol, on postaje wild simbol, zamrzava se dok se ne završi bonus igra.

Za ljubitelje većeg broja platnih linija, Playtech je izbacio i verziju ovog slota sa 50 platnih linija!

Ako oduvek imate želju da postanete superheroj, ovo je dobra prilika! Uz pomoć ova četiri junaka, budite deo družine i spasite svet od propasti!

Softver: Playtech

RTP: 94.8%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/20

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.10

Minimalna uplata po spinu: 2.00

Maksimalna uplata po spinu: 200

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari