Evolution

Evolution slot igra

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Bonus igra
  • Free spins
  • Wild i Scatter simboli
  • Multiplieri

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Igra nije preterano velikodusna, izuzev tokom free spinova

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Dobrodošli u Evolution, ili na srpskom u Evoluciju, milijardama godina unazad od današnjice.

Duboko u okeanu, gde je smešten “enterijer” Evolution slot igre, nalazi se čitav jedan mali podvodni svet bića koji su imali čast da budu stanovnici naše planete među prvima.

Zanimljivost Evolution slota koju odmah primećujemo jeste da se kolone i simboli na njima kreću od dole ka gore, što ne srećemo toliko često u slot igrama.

Evolution Free Spinovi su takođe evoluirali

Wild i Scatter simboli u Evolution slot igri su lako uočljivi.

Divlji balončić iliti Wild Bubble pojavljuje se na svim kolonama, sem na prvoj, dakle 2, 3, 4 i 5, menjajući sve druge simbole izuzev free spin simbola.

Ono sto ćete najviše priželjkivati dok traje igranje Evolution slota, jesu Free Spinovi, čiji broj zavisi od broja Scatter (Free Spin) simbola po okretanju:

  • 3 Free Spin simbola daju 10 besplatnih okretanja
  • 4 Free Spin simbola daju 15 besplatnih okretanja
  • 5 Free Spin simbola daju 20 besplatnih okretanja

Ova fantastična besplatna okretanja sa sobom nose i multipliere, odnosno množitelje Vaših dobitaka, čak i do 100 puta.

Svaki put kada tokom free spinova nešto osvojite, platni simboli evoluiraju u simbole koji plaćaju više, u dobitnoj kombinaciji. Zbog toga i jos nekoliko simpatičnih dodataka, free spins igra često se poistovećuje sa Bonus igrom i naziva Free Spins Bonus Round, iako Bonus igre kao zasebne, nema.

Bonus igra besplatnih okretanja (Evolution Feature)

Kao što možete videti iz teksta gore, Evolution slot igra nema pravu, odvojenu bonus igru, ali free spinovi (10, 15 ili 20) mogu se nazvati i bonus igrom, jer imaju sjajne dodatke i šanse za odličnim dobicima.

Dakle, kada tokom svakog od besplatnih okretanja bilo šta osvojite, simboli na toj platnoj liniji transformišu se odnosno zaista evoluiraju u viši oblik života, koji naravno i plaća više.

Ako se desi da na platnim linijama osvojite više paralelnih dobitaka, dobitni simboli jedne platne linije evoluiraju na viši nivo od sebe, nezavisno od druge dobitne kombinacije, odnosno platne linije i tako sve do najvišeg simbola u grupi. Inače, simboli su svrstani u dve grupe, proste organizme – Ace i one kompleksije – Draconius Rex.

Wild simbol je izuzet iz ove evolucije, a odsustvo Free Spin simbola tokom besplatnih okretanja, znači da se ne može dobiti još naknadnih okretanja.

Ćao Darvine

Uz podvodne zvuke i želatinaste simbole, kao i laganu muziku u pozadini koja zaista asocira na rađanje novog života, Evolution slot igra je relaksirajuća, a teorija evolucije Čarlsa Darvina nikad nije izgledala zabavnije niti velikodušnije, verovali mi u nju ili ne.

Softver: NetEnt

RTP: 96.3%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maximalni iznos uplate po liniji: 0.50

Minimalna uplata po spinu: 0.25

Maksimalna uplata po spinu: 125

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari