Daredevil

Daredevil prikaz slota
  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • free spinovi
  • bonus igre
  • Multiplier
  • progresivni džekpot
  • Bullseye opcija
  • nema dovoljno animacije

Playtech je svoju inspiraciju za ovaj slot našao u vrlo popularnom po jedinom Marvelovom superheroju koji ima fizički hendikep. Detinjstvo je Met Murdok(Matt Murdock) proveo sa ocem bokserom koji ga je učio pravednosti, insistirajući da izbegava nasilje. Spasavajući slepog starca iz saobraćajne nesreće, kamion koji je vozio radioaktivni otpad se razliva po Metu. Ubrzo nakon toga on ostaje bez vida, ali razvije dodatne sposobnosti poput radara, koji mu daje neku vrstu vida, i ostalih pojačanih osećaja. Met odrasta i postaje advokat, ali i superheroj poznat pod imenom Daredevil.

Tokom svoje karijere superheroja, Daredevil se susreće sa velikom brojem neprijatelja. Treba izdvojiti njegovog najvećeg neprijatelja King Pin-a, krupnog, ćelavog čoveka sa cigaretom u ustima, kao i njegovu bivšu devojku Elektru, damicu sa neverovatnim ubilačkim sposobnostima.

Tokom svoje istorije, identitet Daredevil stripa se menjao, prelaskom iz superherojskog do noir stripa sa velikom dozom kung-fu akcije. Veliki je poznavalac borilačkih veština, a glavno oružje je sam kreirao. To je tzv. billy club, dva manja pendreka povezani kablom koji se rasteže. Kada nije u ulozi superheroja, koristi ih kao štap pomoću koga se kreću slepi ljudi.

Godine 2003. godine pojavljuje se, pored ostalih medija i film.

Spremi se, nišani, pali i osvoji!

Playtech uz ovaj slot je dodao nešto inventivno i zanimljivo, a to je Bullseye opcija. Pre nego što počne igra, pojavljuje se transarentni “target” znak. Igrač je u mogućnosti da ovaj znak pozicionira na jedan od 15 položaja u kolonama. Ako se ispod tog nišana pojavi lik sa metom na čelu, igraču će biti uvećan ulog 3 puta! Za početak, uopšte nije loše, zar ne? Ova opcija je omogućena jedino u glavnoj igri.

Wild simbol u ovom slotu je lično Daredevil! Ovaj poznavalac borilačkih veština može da bude zamena za sve ostale simbole u slotu, osim za Scatter simbol. Ako dobijete 5 wild simbola na aktivnoj platnoj liniji, zagarantovana suma od 5,000 novčića je Vaša!

10 free spinova + wild!

Pored wild simbola, u ovom slotu postoji i scatter simbol u obliku Daredevil logotipa – dva slova D.

Tri ili više Scatter simbola odnosno slova DD u bilo kojim kolonama otvaraju mogućnost za bonus igru! Bonus igra je u vidu 10 free spinova. Posle svakog spina, odnosno okretanja, Daredevil-ov radar skenira sve kolone i nasumično pretvarajući 0, 1, 2 ili 3 simbola u wild! Kao i u normalnoj igri, wild simboli zamenjuju sve ostale simbole osim scatter-a.

Daredevil progresivni džekpot

Pored ostalih Marvel slotova koje je radio Playtech, Daredevil slot spada takođe u Marvel Mystery Jackpot mrežu, što znači da možete da osvojite neki od četiri progresivna džekpota na svakom spinu!

Džekpot igra se pojavljuje bez nekog reda, totalno nasumično i daje Vam mogućnost da osvojite velike dobitke! Ponuđeno je 20 sakrivenih, različitih simbola. Džekpot se osvaja kada se poklope tri ista simbola od ponuđenih četiri: Ultimate power, Super power, Extra power i Power. U zavisnosti koja tri simbola ste našli, džekpot će Vam biti dodeljen.

Softver: Playtech

RTP: 95%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/20

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.2

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 1000

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari