Crime Scene

Crime scene slot - kako izgleda igrati online

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Bonus igra
  • Sticky Wild simbol
  • Multiplier

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”Prednosti”][wpsm_cons title=”Mane:”]

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Ukoliko ste ljubitelj istražiteljskih emisija i serija, Crime Scene je prava slot igra za Vas! U ulozi pronicljivog forenzičara i uz “krimi” zvučnu podlogu, pridružite se CSI timu, u otkrivanju počinitelja zločina koji se dogodio, proučavanjem i sakupljanjem tragova.

Sticky wild (lepljivi wild simbol)

Sticky Wild simbol je po mišljenju mnogih, zaštitni znak Crime Scene slot igre i njena najveća prednost.

Sticky wild, u vidu detektivske značke, “lepi” se na jednoj od 5 kolona Crime Scene slota. Na sebi ima brojeve, do 5 najviše. U zavisnosti od broja na sebi, ovaj simol ostaje toliko Crime Scene rundi zalepljen, menjajući druge simbole, u teznji za sto boljom dobitnom kombinacijom.

Poklanja Vam i 3x uvecanje dobitka osvojenog u kombinaciji sa njim.

Crime Scene bonus runda

U bonus igri Crime Scene slota stupate u pravu akciju jednog detektiva, tražeći tragove skrivene u 30 fascikli. Otvarajući svaku od njih, redosledom po izboru, pronaci ćete odredjene dobitke. Neke fascikle sadrže i dokaze, poput otisaka prstiju, koji ce svaki Vas novi dobitak iz fascikli uvecati za svoju vrednost. Bonus runda traje sve dok ne naidjete na praznu fasciklu sa crvenim znakom X. On će biti otkazan i igra se nastavlja, ukoliko ste prethodno iz fascikle izvukli dzokera, u vidu zelenog znaka V. Srecom, kada (opet) naidjete na X, imaćete još jednu šansu, jer će Vam biti ponudjeno da izaberete jednu od 4 koverte. One kriju 2x uvećanje Vašeg dobitka iz bonus igre, dodatni dobitak ili povratak u bonus igru i dodatno otvaranje preostalih fascikli. Maksimalni dobitak u bonus rundi je 6180 novčića.

Bonus igra Crune Scebe skita se aktivira kada se u rundi pojave tri tzv. scatter simbola, na kojima piše bonus.

Možete videti kako bonus runda izgleda pritiskom na dugme Feature Preview, u igri.

Dzekpot (Jackpot)

Ova slot igra nudi Vam skroman dzekpot od 7500 (22,500 novčića) u odgovarajućoj novčanoj valuti, bez progresije, a svaki put kada osvojite veći dobitak, igru će prekriti žuta policijka traka, sa natpisom Big Win!

Mogućnost osvajanja džekpota postoji ukoliko Vas ulog po okretanju postavite na maximum, odnosno 150 (Level 10 + coin value na 1.00).

Pažljivo sa tim, razmislite da li je jackpot Crime Scene slota vredan tolikog uloga i rizika po samo jednom okretanju.

Želimo Vam puno srece, dobitaka i pre svega zabave. Pokažite tom kriminalcu gde mu je mesto!

Softver: NetEnt

RTP: 96.7%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/15

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maximalni iznos uplate po liniji: 1

Minimalna uplata po spinu: 0.15

Maksimalna uplata po spinu: 150

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari