Builder beaver

Slot kojim caruju dabrovi (builder beaver)

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • Multiplieri
  • Progresivni džekpot

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema bonus igre osim free spinova
  • Teže se dobija 5 scatter simbola

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Dabrovi su glodari koji žive kraj vode, obično u blizini šume i poznati su kao odlični graditelji, pa bi se tako za dabra na engleskom reklo Builder beaver. Nalaze se na najvišem stepenu razvoja po svojoj veličini, telesnoj građi i sposobnosti. Kao i svi pripadnici reda glodara, tako i dabrovi imaju 4 moćna sekutića, izrasla u obliku dleta. Zahvaljujući ovakvim velikim, oštrim zubima seku čitava stabla i grane drveća. Dabrovi žive u vodi i veoma su aktivni. Zbog toga im je potrebno dovoljno duboko rečno korito, da se tokom zime ne zamrzne do dna, a branu grade da bi podigli nivo vode u reci ili potoku u kojem žive. Grade ih isključivo noću, donoseći šapicama blato i zubima dovlačeći drvenu građu, a često za velike brane koriste stabla koja su već sama pala. Ujedno im brana predstavlja i skladište za hranu. Dabrovi se inače, hrane isključivo drvećem, grančicama i korenjem vodenih biljaka.

Arhitekte u prirodi

Pretpostavlja se da, zbog neprestanog seljenja i gradnje, porodica dabrova iz slot igre Builder Beaver kompanije RTG (Real Time Gaming) je odlučila da se trajno naseli na severni deo hemisfere i tu stvori topli dom. Glavni junaci Builder Beaver slota su gospodin Dabar i njegova gospođa, njihovi verni prijatelji rakun i medved. Pored ove slatke družine, među simbolima se pojavljuju i logotip firme gospodina Dabra – Beaver Logging Co, kovčeg sa alatom, lokvanji, jabuke.

Builder beaver dabrovi i free spinovi

U ovoj slot igri, wild simbol je simpatični gospodin Dabar, u odelu pravog građevinca, sa sve zažtitonom kacigom. Ovaj simbol može zamenjivati bilo koji simbol, osim scatter simbola. Kao i uvek, pet wild simbola u Builder beaver slotu Vam može doneti nagradu u vrednosti od 10,000 novčića!

Gospodin Dabar Vam donosi još iznenađenja – free spinove (slobodna okretanja)! Ukoliko se u kolonama nađe tri ili više ovih simbola, dobićete 12 free spinova, a ukoliko se u toku free spinova opet pojavi isti simbol, dobijate dodatnih 10 free spinova! Pogodnost ovog slota se takođe ogleda u tome da ako u dobitnoj kombinaciji wild simbol zameni neki simbol, dobici se utrostručuju! Pa to nije uopšte loše, zar ne?

Scatter simbol je predstavljen kao logotip firme gospodina Dabra – Beaver Logging Co. Ovih pet simbola donose nagradu od 200x ukupnog uloga, što je retkost. Najčešće se može dobiti tri ili više scatter simbola koja donose 10 free spinova u kojima su svi dobici duplirani! U toku ovih okretanja, svi scatter simboli u Builder Beaver slotu mogu predstavljati dodatne wild simbole – gorepomenutog gospodina Dabra. Da biste dobili još jednu turu free spinova, potrebno je da se u kolonama nađu ili tri scatter simbola ili tri wild simbola.

Progresivni džekpot

Još jedna interesantna karakteristika Builder beaver slota je da ima dva progresivna džekpota: Minor Jackpot i Major Jackpot. Oba džekpota se mogu nasumično pojaviti i ne zahtevaju nikakvu određenu kombinaciju. Doprinos za džekpot nije veći od 1.5% RTP.

Softver: RTG (Real Time Gaming)

RTP: 91.5%-97.5%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/9

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 5

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 125

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari