Break da Bank Again

Slot banka i sef Break da Bank again slota

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • Multiplieri

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema bonus igre
  • Nema progresivnog džekpota

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Break Da Bank Again je idealan za sve one, a reklo bi se da je u pitanju većina ljudi, koji vole inteligente filmove o pljačkama banke ili kazina sa odličnim planom bekstva. Za razliku od kazina, koji predstavljaju oličenje zabave i zarade, banke su jedno vrlo dosadno mesto u kojima dugački redovi ne garantuju dobru razonodu. Verovatno je svakome, u nekom periodu života, palo na pamet kako bi bilo opljačkati banku i šta bi sa svim tim novcem moglo da se uradi. Tokom života, gledajem filmova sa tom tematikom i poštovanjem moralnih normi, srećom većini ta zamisao ostane… Samo suluda i glupa ideja. Iako je moral relativan, jer nije isti u svim istorijskim periodima i društvenom grupama, njegove centralne vrednosti su: ispravno, dobro i pravdeno.

Imajući u vidu večite ljudske potrebe bežanja iz stvarnosti, kompanija Microgaming nam je donela slot igru sa temom velike pljačke banke – Break da Bank Again. Ovo je nastavak delimično popularne klasične slot igre sa 3 kolone Break da Bank, ali ipak totalno drugačiji.

Break da Bank Again slot je igra velikih promenljivosti, pa je potrebno više strpljenja između dobitnih kombinacija.

Break da Bank Again uz džekpot od 375,000 novčića

Wild simbol Break Da Bank Again slota je simbol sa nazivom igre – Break da Bank Again, a ujedno je simbol koji ovaj slot čini unikatnim. Može zamenjivati bilo koji simbol, osim scatter simbola i povećava dobitke 5 puta. Ukoliko u free spinovima (besplatnim okretanjima) deo dobitne kombinacije zauzima i wild simbol, onda se dobici uvećavaju za 25 puta i imate šansu da osvojite 375,000 novčića! Ovo je najveći multiplier koji možete da dobijete! Ovaj džekpot važi samo za maksimalni ulog.

25 free spinova

Scatter simbol je čuveni i dobro čuvani sef. Tri ova scatter simbola u kolonama donose 15 free spinova (besplatnih okretanja), četiri simbola donose 20 free spinova, a 5 ovih simbola donose 25 free spinova. Svaki scatter simbol koji se pojavi u toku free spinova Vas nagrađuje sa još jednim dodatnik free spinom.

Od svih ostalih simbola u ovom slotu, pet simbola ljubičasto-plavog kamena donosi najveće dobitke – 1500 novčića, a zlatne poluge Vam daruju 1000 novčića!

Gamble opcija

Ako priželjkujete veće uzbuđenje, gamble opcija je pravi izbor! Posle svakog dobitnog spina, imate mogućnost da uvećate svoj dobitak pritiskom na taster Gamble. Ukoliko pogodite boju karte, koja je okrenuta licem na dole, dobici će se duplirati, a ako uz to pogodite koji znak nosi karta, dobici će se učetvorostručiti! Pa, zar to nije sjajno?!

Softver: Microgaming

RTP: 95.4%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/9

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.25

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 22.5

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari