Avalon II

Avalon II je nastavak na Avalon slot

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

 • Wild simbol
 • Scatter simbol
 • Free spinovi
 • Multiplieri
 • Bonus igre

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

 • Nema progresivnog džekpota

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Posle vrlo uspešnog slota Avalon, kompanija Microgaming Vam donosi drugi deo sage o kralju Arturu i poznatom ostrvu, naravno u pitanju je Avalon II.

Svrha ovog vrlo zanimljivog slota je da pomognete kralju Arturu da vrati Sveti gral na ostrvo Avalon. Na tom putovanju očekuju Vas različite avanture i brojne odluke koje ćete morati da donesete.

U Avalon II slotu se kao simboli pojavljuju kralj Artur, Merlin, Guinevere, Morgan, Crni vitez, Ekskalibur mač, Sveti gral i Gospa od Jezera, Avalon II Logo i karte od 9 do A. Većina ovih simbola su anmirani kada su deo dobitne kombinacije.

Zvezda ovih junaka je čarobnjak Merlin koji može da se pojavi bilo kada u toku igre i donese nagrade. Kada se pojavi na kolonama, držaće svoj štap u rukama koji će sijati plavom svetlošću, a Merlin će svojim rukama da je prenese do Vašeg balansa. Nagrade su ili nasumične ili su u pitanju multiplieri.

Gospa od Jezera je proširujući wild (expanding wild). Kada se pojavi na centralnoj koloni, proširuje se, zamenjuje sve simbole osim scatter simbola i na taj način uvećava dobitke. Wild simbol u ovom slotu je logotip igre – Avalon II.

Bonus igre i multiplieri

Scatter simbol slot igre Avalon II je Sveti gral. Tri ili više ovih simbola Vam otvara mogućnost za takozvani Grail Bonus. Pojavljuje se drevna mapa na kojoj su ispisani nazivi čak 8 bonus igara:

 • Lake of Legend
 • Misty Vale
 • Whispering Woods
 • Forest Falls
 • Dusky Moors
 • Morgan’s Keep
 • Hall of Shadows
 • Isle of Avalon.

Lake of Legend: u ovoj bonus igri treba da iskujete ponovo mač Ekskalibur, tako što ćete zavrteti kockicu, a svaki broj kockice donosi po jedan deo mača. Takođe, svaki broj kockice donosi i od 1 do 6 multipliera u zavisnosti od broja koji dobijete. Imate 10 puta šansu da bacate kockicu. Ukoliko uspete da sastavite mač, Vaši dobici će se uvećati 15 puta.

Misty Vale: u ovoj bonus igri Avalon II slota, prvo što treba da uradite je da izaberete svoj wild simbol od ponuđenih: kralj Artur, Gospa od Jezera, Merlin, Guinevere i Crni vitez. Ovi wild simboli će Vam doneti još veće nagrade, a bonus igra se sastoji od 15 free spinova (besplatnih okretanja)!

Avalon II – Free spinovi i Rolling Reels

Kada aktivirate bonus opciju po treći put, imate mogućnost da izaberete neki od dva puta: Whispering Woods ili Forest Falls.

Whispering Woods: u ovoj bonus igri, tajanstveni vitez će Vam ponuditi 5 štitova od kojih treba jedan da izaberete. Nagrade su nasumične, a ukoliko Vam se ne svidi nagrada, možete vratiti štit i izabrati drugi.

Forest Falls: ova bonus igra Vam donosi 20 free spinova (besplatnih okretanja). U toku ove igre, ukoliko se wild simbol pojavi u gornjoj ili centralnoj koloni, ostaje na toj poziciji i u sledećem okretanju se proširuje na prvu donju poziciju kolone i samim tim donosi više dobitaka!

Dusky Moors: zadatak u ovoj bonus igri je da uparite dva šlema da biste osvojili 2, 3, 4, 6 ili 8 multipliera. Što više istih šlemova uparite, to se dobitak povećava. Ukoliko uparite dva zlatna šlema, nagrada je preko 9,000 novčića.

Morgan’s Keep: u ovoj bonus igri dobijate 20 free spinova (besplatnih okretanja), zanimljivost ove igre su Rolling Reels – kada osvojite dobitnu kombinaciju, simboli će nestati i pojaviće se novi simboli koji će ih zamenjivati! Ovo će Vam omogućiti uzastopne dobitke i povećati broj multipliera!

Hall of Shadows: ova bonus igra predstavlja duel između Vas i Crnog viteza. Cilj igre je da ga pobedite i vratite Sveti gral,a svakim udarcem osvajate nagrade!

Isle of Avalon: poslednja bonus igra Vam donosi točak sreće. Okretanjem točka možete osvojiti vredne nagrade i multipliere!

Iako možda normalna igra ne donosi prevelike nagrade, tvorci ovog slota su se potrudili da bonus igre to nadomeste, plus ako volite srednjevekovne teme igara, ovo je pravi izbor za Vas!

Softver: Microgaming

RTP: 97%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/243

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.30

Maksimalni iznos uplate po liniji: 1.5

Minimalna uplata po spinu: 0.30

Maksimalna uplata po spinu: 30

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari