Attraction

Prikaz igre Attraction
  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • re-spinovi
  • multiplier
  • nije progresivni džekpot
  • nema free spinova

Nauka podrazumeva otkrivanje novih stvari o svetu. Ona je jedinstvo metoda i sistema, otkrića i dokaza, istraživanja i izlaganja. Nauka budi želju za saznanjem, razvija kreativnost i služi napretku društva. Za razliku od religije, kojoj je cilj objašnjenje natprirodnih pojava, smisla postojanja i utvrđivanje etike i morala, nauka logički i racionalno objašnjava prirodne pojave. Iako deluje da su u stalnom sukobu, nauka i religija teže znanju o univerzumu kroz razčličite metodologije.

Nauka potvrđuje razloge, empirizam (filosofski pravac prema kojem se celokupno saznanje zasniva na iskustvu) i dokaze, dok religija podržava otkrovenje, veru i pobožnost. Porodica i društvo najčešće određuju kojem pravcu će se osoba okrenuti.

Svima je poznata bar neka priča o tajanstvenoj laboratoriji ludog naučnika, samotnjaka koji želi da napadne svet svojim najnovijim otkrićem. Zbog “zraka smrti”, odnosno oružja sa usmerenom energijom, čak su i Nikolu Teslu tadašnji novinari nazivali ludim naučnikom. Neki od naučnika su se, zbog svojih bizarnih eksperimenata ponašali drugačije, ali je to mogao da bude znak da su bili izloženi nekoj opasnoj supstanci, kao što je recimo ser Isak Njutn bio otrovan živom.

Ludi naučnici su od pamtiveka bili inspiracija za razne knjige, stripove, filmove i igre. Kompanija NetEntertaiment Vam predstavlja slot odlične grafike i zvuka pod imenom Attraction. Attraction, ne kao interpersonalna privlačnost, već privlačnost koja se događa između čestica sa elektromagnetnim poljem.

Tema ovog slota je laboratorija ludog naučnika, a simboli predstavljaju različite elektromagnetne alatke poput Gajgerovog brojača, računara, prenosnog radara, brojila za električnu energiju i standardne simbole od 10 do A.

Sticky wild i re-spinovi Attraction slota

U ovom slotu wild simbol je predstavljen kao izotop, odnosno atom nekog hemijskog elementa. Ovaj simbol se pojavljuje na kolonama 2, 3 i 4 i dostupan je u normalnoj igri, kao i u re-spinovima (ponovnim okretanjima).

Pri svakom okretanju u normalnoj igri, magnet se pojavljuje na jednoj od pozicija oko kolona. Ukoliko se wild simbol pojavi u istom nizu kao i magnet, aktiviraće se Magnetic Wild, što znači da će se wild simbol proširiti (Sticky wild) u smeru ka magnetu i to do četiri puta, ako magnet stoji horizontalno ili tri puta ako je magnet vertikalno. Ovo Vam može doneti cele kolone u wild simbolima. Dobijate i free re-spin da biste videli koje dobitne kombinacije možete osvojiti sa ovim takozvanim Sticky wild. Ukoliko dobijete još wild simbola u toku re-spina, osvajate još jedan re-spin.

Koncept igre je zabavan, potera za magnetom može da bude vrlo zanimljiva, ali ovaj slot ne nudi ništa više od pomenutih re-spinova i Sticky wilds.

Softver: NetEnt

RTP: 96.7%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/10

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 1

Minimalna uplata po spinu: 0.10

Maksimalna uplata po spinu: 100

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari