Aladdin’s Wishes

Aladin i čarobni slot Aladdin's Wishes

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • Bonus igra
  • Multiplieri
  • Progresivni džekpot

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • nije 3d grafika

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Zbirka priča “Hiljadu i jedna noć” (poznata i kao “Arapske noći”) se sastoji od preko 300 priča koje su se skupljale u periodu od preko hiljadu godina, i poslužila je kao inspiracija za Aladdin’s Wishes slot. Aladinova čarobna lampa je jedna od najlepših narodnih priča Bliskog Istoka, koja nije deo Arapskih noći, ali je ipak dodata od strane evropskih prevodioca.

Aladin je momak koji nikada nije stekao formalno obrazovanje, i sve što je znao, stekao je na ulicama velikog, izmišljenog grada. Jednoga dana, čarobnjak mu je prišao i sa skrivenim motivom naterao Aladina da ode u začaranu, punu zamki pećinu i donese mu uljanu lampu. Aladin je od čarobnjaka dobio i magični prsten kao neku vrstu protekcije. Zatrpan u pećini, ali pronašavši lampu, Aladin je pao u očaj. Od nervoze je počeo da trlja ruke i iz prstena se pojavio duh koji ga je ubrzo vratio kući majci.

Kada je želela da očisti uljanu lampu, Aladinova majka ju je protrljala i iz lampe je izašao još moćniji duh koji može da ispuni želje!

Za razliku od ove originalne priče iz poznate zbirke, čuvenom animiranom filmu je malo promenjena radnja. Aladina opet zatičemo na ulici u pratnji njegovog najboljeg druga majmunčeta Abua. U isto vreme, u palati nedaleko odatle, sultan se muči da pronađe dobrog muža svojoj kćerci, prelepoj princezi Jasmin.

Ona živi u izobilju, ali dane provodi zatvorena u palati dosađujući se. Jedne noći beži iz palate i nakon jedne neprijatnosti na pijaci, upoznaje mladog Aladina. Saznavši da je Jasmin princeza, Aladin je zatražio od duha ispunjenje jedne od tri želja: da ga duh pretvori u princa misleći da će na taj način zadobiti naklonost dražesne Jasmin. Kada dođe do nesuglasica među njima i otkrivanja svih tajni, princeza Jasmin i Aladin se napokon zbližavaju.

Aladin je wild i duplira dobitke!

Ova simpatična priča nadahnula je kreatore iz kompanije RTG (Real Time Gaming) da naprave Aladdin’s Wishes video slot zajedno sa letećim ćilimom, duhom iz čarobne lampe, nestašnim Aladinom i princezom Jasmin.

Wild simbol Aladdin’s Wishes slota je prikazan kao lik simpatičnog Aladina. Može se pojaviti samo u kolonama 2, 3 i 4 i zamenjuje sve ostale simbole osim scatter simbola. Ako se wild simbol pojavi u pobedničkoj kombinaciji, nagrada se duplira!

Svaka čarobna lampa daruje!

Scatter simbol u Aladdin’s Wishes slotu je čarobna lampa. Sa tri ili više ovih simbola u prvim ili poslednjim kolonama se aktivira bonus igra. Ovde nailazite na pet lampi od kojih tri treba da izaberete. U jednoj od njih je duh koji Vam donosi 25 free spinova (besplatnih okretanja), a u ostalima su multiplieri: 2x, 5x,10x, 25x ili 100x! U toku free spinova, možete opet aktivirati nove free spinove.

Progresivni džekpot Aladdin’s Wishes slota

Džekpot u Aladdin’s Wishes slotu se pojavljuje bez nekog reda, totalno nasumično i daje Vam mogućnost da osvojite velike dobitke. Za razliku od ostalih progresivnih džekpotova, i što je najbolje, ne morate da igrate sa maksimalnim iznosima!

Pođite na vožnju čarobnim ćilimom, protrljajte lampu, a dobri duh Aladdin’s Wishes slota će Vam ispunite sve želje!

Softver: RTG (Real Time Gaming)

RTP: 91.5%-97.5%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/20

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.25

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 5

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari