X men

Izgled slota rađenog po istoimenom filmu X-men
 • Wild simboli
 • Scatter simbol
 • free spinovi
 • bonus igre
 • Multiplier
 • progresivni džekpot
 • auto play ne može da se zaustavi tek tako

Mutantski X gen

X gen je poseban gen koji obična ljudska bića nemaju, a nekolicina koja ga poseduje čine ih mutantima koji se zovu X Men. Ovaj izuzetan gen omogućava mutantima specijalne sposobnosti koje oni koriste u borbi protiv zla i različitosti. Ove superheroje je okupio profesor Xavijer koji ih je u svom skloništu trenirao i učio da koriste svoje moći kako bi pomogli ljudskom društvu, a i kako bi dokazali da i mutanti mogu biti heroji. Prvobitni tim X men mutanata se vremenom proširivao kao što su se pojavljivali i njihovi neprijatelji. Na strani superheroja pojavljuju se:

 • Storm, koji ima moć da kontroliše vremenske prilike
 • Wolverine, koji ima moć brzog zaceljenja, ojačan skelet, izoštrena čula i veliku snagu. Takođe na šakama poseduje velike kandže, koje su njegov znak raspoznavanja
 • Cyclops emituje superjake zrake iz svojih očiju koje ne može da kontroliše. Iz tog razloga, stalno mora da nosi specijalne naočare
 • Nightcrawler poseduje nadljusku spretnost, sposobnost da se teleportuje i lepljive noge i ruke uz pomoć kojih može da se zakači za bilo koju vertikalnu površinu
 • i kao kruna svega Profesor Xavijer, koji ima telepatske moći i sposobnost da čita misli

Sa druge strane, njihovi veliki neprijatelji su:

 • Mystique, ima moć da se pretvori u bilo koga, preuzme u potpunosti tuđe telo i glas
 • Lady Deathstrike, mutant dama sa ojačanim kandžama na vrhovima prstiju,
 • Sabertooth, koji kao i Wolverine ima moć brzog zaceljenja, izoštrena čula, ojačane očnjake i kandže
 • Juggernaut, poseduje nadljudsku i nestvarnu snagu
 • Magneto, vođa i mozak cele ekipe, ima moć da manipuliše i upravlja magnetnim poljima

Sa toliko zanimljivih likova i njihovim mutantskim moćima, ni Playtech nije ostao ravnodušan. Kompanija je inspiraciju dobila po vrlo čuvenom stripu X men, po kome je, naravno i nekoliko filmova i PC igara rađeno. X men slot igra obećava dobru zabavu i animaciju!

Plavi X men protiv crvenih

X men slot umesto karata, koje su uobičajene, pojavljuju simboli odnosno likovi povezani sa temom. Animacija simbola je povezana sa supermoći svakog od heroja. Kao i uvek, glavna atrakcija su Wild i Scatter simboli.

Wild simbol u slotu predstavlja reč WILD. Ovaj simbol, kao i u većini slotova može da zameni bilo koji simbol, osim Scattera.

Scatter simbol je predstavljen u obliku X men logotipa – kruga sa velikom znakom X koji predstavlja taj specifični gen. Ukoliko dobijete tri ili više ovih simbola, otvara se mogućnost za free spinove!

Igra ima dva modula: Heroes modul i Villains modul. Heroes Vam donosi u beskonačan broj spinova, dok Villians modul Vam donosi 8 free spinova. Šansa za beskonačan broj spinova je vrlo mala, ali je broj spinova koji se dobija zadovoljavajući.

Igra počinje sa Heroes modulom, gde se pojavljuju svi superheroji i Magneto koji je u ovom slučaju extra wild. Ako se pojavi u trećoj koloni, igra prelazi na Villains modul. U ovom modulu, pojavljuju se neprijatelji, a kao extra wild simbol je pofesor Xavier. Takođe, ako se pojavi u trećoj koloni, igra se vraća na prvi modul – Heroes. Svaki put kad se moduli prebacuju sa jednog na drugi, odnosno kada se prelazi u drugi modul Villains igra se nadovezuje na broj iskorišćenih free spinova. Kada se potroše svih 8 free spinova, igra je završena.

Ova dva modula je najlakše prepoznavati po bojama pozadina samih simbola igre: Heroes imaju plavu pozadinu, a Villains imaju crvenu.

X feature

Pošto je sve u znaku X gena, vrlo je poželjno da se pojave bilo koji simboli superheroja (oni sa plavom pozadinom)), u bilo kojoj kombinaciji u kolonama 2, 3 i 4, ali da formiraju veliko slovo X. E tada je nagrada 5 x mulitplier!

Kao i za ostatak ekipe Playtech Marvel slotova, i X men slot spada u Marvel Mystery Jackpot mrežu, što znači da možete da osvojite neki od četiri progresivna džekpota na svakom spinu!

Džekpot igra se pojavljuje bez nekog reda, totalno nasumično i daje Vam mogućnost da osvojite velike dobitke! Ponuđeno je 20 sakrivenih, različitih simbola. Džekpot se osvaja kada se poklope tri ista simbola od ponuđenih četiri: Ultimate power, Super power, Extra power i Power. U zavisnosti koja tri simbola ste našli, džekpot će Vam biti dodeljen.

Avantura na svakom koraku!

Softver: Playtech

RTP: 95%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.10

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 250

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari