Wolverine

Screenshot iz slot igre Wolverine
  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • free spinovi
  • bonus igre
  • Multiplier
  • progresivni džekpot
  • Turbo mode opcija
  • nizak fiksni džekpot

James Howlett je poznatiji po pseudonimom Wolverine. On je mutant koji ima sposobnost brzog isceljenja, čula sluha i mirisa vrlo izoštrenih, velike snage i izdržljivosti. Rođen je sa X genom, kao i ostali likovi X Men slota, koji obična ljudska bića nemaju, a osobe koje ga poseduju čini mutantima. Smatra se da neki traumatičan događaj u detinjstvu izaziva manifestaciju mutantskih moći. U toku zatočeništva od strane ministarstva vlade Kanade, skelet mu je ojačan neuništivim materijalom zvanim adamantium. Njegove kandže, koje su mu znak raspoznavanja su takođe napravljene od ovog metala. Adamantium je izmišljena legura metala tamno sive boje, koji u svojoj čvrstoj formi podseća na čelik ili titanium. Skoro je nemoguće da se uništi, čak ne može ni da naprsne. Nije u širokoj upotrebi iz prostog razloga što je za izradu ove legure potrebno bogatstvo.

Pretpostavlja se da je sam Wolverine bio deo eksperimenta vlade Kanade u kome mu je najverovatnije ispran mozak da bi izazvali najniže instinkte i tako ga pretvorili u ubicu bez premca.

Ne zna se koliko tačno godina ima, ali se pretpostavlja da poseduje tu sposobnost dugog života zahvaljujući moćima za brzo isceljenje. U toku boravka u Japanu, ovladao je borbenim veštinama i smatra se da ne postoji neko borbeno umeće na Zemlji koje Wolverine ne zna. Iskustvo takođe ima u specijalnim snagama i špijunaži. Odličan je strelac i mačevalac. Zbog svojih nekontrolisanih izliva besa i nestabilne prirodne Wolverine je poznat i kao Berserker. Pojam Berserker je u nordijskoj mitologiji predstavljao divlje ratnike koji ne pokazuju nikakve milosti prema protivniku.

Kompanija Playtech se, pored filmova i PC igara, pridružila trci za oživljavanjem ovog junaka stripa stvorivši jedan uzbudljivi i jedinstveni Marvel slot.

Wolverine rezervoar sa blagom

Prva stvar koja zapada za oko u ovom slotu je opcija Turbo mode. Za ljubitelje brzog okretanja kolona je prava poslastica!

U ovom slotu wild simbol je predstavljen kao glavni junak – Wolverine.

Scatter simbol je reč Wolverine presečen kandžama i ako dobijete tri ili više ovih simbola, isplata je 5x. Druga vrsta scatter simbola je ikonica predstavljena kao špric sa adamantiumom. Tri ili više ovih simbola Vam omogućava 12 free spinova.

Kada počne ova bonus igra, sa leve strane ekrana će se pojaviti rezervoar sa 12 nivoa. Ako ste dobili tri simbola šprica, rezervoar će automatski biti pun do četvrtog nivoa. Ako ste, pak dobili 4 simbola šprica, nivo u rezervoaru će biti na 8 podeoku, a ako ste dobili i ušli u bonus igru sa 5 simbola špriceva, rezervoar će biti pun.

Najčeše igra počinje sa dobitkom tri simbola šprica, odnosno na trećini razervoara. Kaoi u ostatku igre, možete juriti wild simbole, a svaki put kada opet dobijete simbol šprica, nivo u rezervoaru se podiže za 1.

Obratite pažnju na simbol sa rečima Berserker rage – pojavljuje se samo u petoj koloni i isplaćuje se u odnosu na koju poziciju u petoj koloni zauzme.

Wild se pojavljuje na svim kolonama i može biti obični wild, double stacked wild (naslagan na dve pozicije odnosno kao dva zalepljena wild-a) i triple stacked wild (naslagan na tri pozicije odnosno da zauzme celu kolonu). Mogu zameniti sve simbole osim Scatter-a, Berserker rage i šprica sa adamantiumom.

Fiksni džekpot koji se na ovom slotu može dobiti je 3,000 novčića.

Pored ostalih Marvel slotova koje je radio Playtech, Wolverine slot spada takođe u Marvel Mystery Jackpot mrežu, što znači da možete da osvojite neki od četiri progresivna džekpota na svakom spinu!

Džekpot igra se pojavljuje bez nekog reda, totalno nasumično i daje Vam mogućnost da osvojite velike dobitke! Ponuđeno je 20 sakrivenih, različitih simbola. Džekpot se osvaja kada se poklope tri ista simbola od ponuđenih četiri: Ultimate power, Super power, Extra power i Power. U zavisnosti koja tri simbola ste našli, džekpot će Vam biti dodeljen.

Softver: Playtech

RTP: 91,86%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 2.5

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 625

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari