Wild Rockets

Wild rockets su slot rakete da lansirate dobitak
  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • free spinovi
  • nije progresivni džekpot
  • nema multipliera

Pozitivne karakteristike: Wild simbol, scatter simbol, free spinovi

Negativne karakteristike: nije progresivni džekpot, nema bonus igre osim free spinova, nema multipliera

Ovaj eksplozivni slot će Vas oduvati!

Po definiciji, vatromet je slabo eksplozivna pirotehnička naprava koja se primarno koristi za estetske i zabavne namene. Svetlećim česticama u raznim bojama, koje nastaju sagorevanjem ili eksplozijama pirotehničkih proizvoda, postižu se različiti svetlosni efekti. I svaki vatromet predstavlja jedinstven i nezaboravan doživljaj. Postoje u mnogim različitim formama da bi proizveli četiri primarna efekta: zvuk, svetlost, dim i nešto opipljivo, kao što su konfeti. Glavni cilj vatrometa i jeste da izazove divljenje i iznenađenje svojim prikazivanjem.

Kako je zabeleženo, najranija upotreba vatrometa desila u Kini u XII veku. Naravno, sasvim slučajno su kineski alhemičari došli do ovog izuma, mešajući sumpor sa ostalim sastojcima koji su im bili pri ruci. Svrha vatrometa tada je bila da se obeleže bitni događaji u nekoj porodici, kao što su rođenje deteta, rođendani ili smrt nekog člana porodice.

Za razliku od pre nekoliko vekova, danas se vatrometi često koriste za ulepšavanje nekih manifestacija, različitih svečanosti ili godišnjica. Širom planete, vatromet je postao nezaobilazni događaj u najluđoj noći. Obzirom na popularnost, sve više pirotehničkih takmičenja i festivala se održava svuda po svetu.

Danas ti festivali okupljaju najbolje i najmaštovitije svetski priznate pirotehničare.

Detonantni proširujući wild

Za sve ljubitelje ovih pirotehničkih proizvoda, kompanija NetEnt je stvorila eksplozivni slot sa jedinstvenim platnim linijama i kolonama koje imaju neobičnu formaciju: 3-4-5-4-3. U slotu Wild Rockets glavnu ulogu preuzimaju simboli različitih pirotehničkih naprava kao što su vrteške, petarde, plave rakete, žute bombe i druge. Pored njih, pojavljuju se i standardni simboli od 10 do A.

Wild simbol u ovom slotu je svetlo crvena raketa sa Wild tekstom. Može da se pojavi na kolonama 2, 3 i 4 i može zamenjivati sve simbole osim scatter simbola. Kada se wild simbol pojavi, videćete rakete koje pokazuju pravac na gore ili na dole. U zavisnosti koji pravac dobijete, wild simbol će postati expanding wild i samim tim se proširiti u pravcu strelice.

Eksplozija free spinova na Wild Rockets mašini

Scatter simbol u ovom slotu je predstavljen kao kutija puna raketa. Tri ili više scatter simbola donose free spinove (besplatna okretanja). Ukoliko dobijete 3 scatter simbola, osvajate 10 free spinova, za 4 scatter simbola, dobijate 20 free spinova, a za 5 scatter simbola, nagrada je 50 free spinova! Naravno, u toku free spinova, wild simbol se takođe pojavljuje, a dok igrate, imate šansu da opet osvojite free spinove.

Pripremite se, upalite fitilje i prisustvujte nezaboravnoj eksploziji!

Softver: NetEnt

RTP: 96.7%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/720

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.5

Minimalna uplata po spinu: 2

Maksimalna uplata po spinu: 100

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari