Starburst

Izgled kazino igre Starburst

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Stacked Wild simbol
  • Free Spins
  • dobici se racunaju i s leva i s desna

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Samo 10 platnih linija
  • Nema bonus igre ni multipliera

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Starburst je “Ona”

Ova slot igra može se već svrstati u NetEnt-ove klasike. Kada budete duže igrali i posetili više casina, primetićete da bonuse u vidu besplatnih okretanja, veoma često daju upravo na ovoj igri.

U internom rečniku ljubitelja ove igre, pominje se najčešće u ženskom rodu, sa “she”. To nikako ne znaci da je ovo samo ženska igra, jer “Zvezdani prasak” što Starburst u prevodu na srpski jezik znači, dakako pruža zabavu i muškarcima.

Zvezdani Stacked Wild symbol i besplatna okretanja

Da, u pitanju je Starburst “proširujuci” wild simbol, koji Vam se može pojaviti na 2, 3. i 4. koloni. Kada se pojavi, on se umnožava duž cele kolone, u vidu tri zvezde, zaustavljajući se i dajući Vam ponovno vrtenje, odnosno re-spin. Bez obzira na to da li tokom Starburst free spin – a osvojite nešto, wild kolona se gasi.

U slučaju da se tokom besplatnog okretanja, pojavi još jedan stacked wild simbol na nekoj drugoj koloni, osvajate još dodatnih besplatnih okretanja, do 3 najviše.

Ovaj simbol takođe, zamenjuje sve druge simbole Starburst slota.

Dobici u oba smera

Za razliku od većine slot igara, gde se dobici na platnim linijama računaju samo s leva na desno, Starburst-u to polazi za rukom u oba smera, što je pravo osveženje i značajno povećava šanse za dobitkom.

To znači da ćete nešto osvojiti ne samo ako Vam se isti simboli poklope na prvoj, drugoj i trećoj koloni platne linije, nego i ako se poklope na petoj, četvrtoj i trećoj.

Upravo zbog ovoga, nećete imati utisak da Starburst ima samo 10 platnih linija. Naprotiv.

BAR plaća najviše

Tri i vise istih simbola na kojima piše oldschool BAR, daju najveće dobitke u Starburst slot igri, a maksimalni osvojivi iznos ove igre je 50,000 novčića.

Ne zaboravite da sve to proverite u “legendi” igre, ispod dugmeta Paytable, sa leve strane.

Ukoliko želite pre svega da što uspešnije i po Vaš balans što bezbolnije obrnete bonus koji ste preuzeli, Starburst je odličan izbor.

Srećno i neka Vam prsti što više zvezda i dobitaka!

Softver: NetEnt

RTP: 96.1%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/10

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 1

Minimalna uplata po spinu: 0.10

Maksimalna uplata po spinu: 100

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari