The Sopranos

Ovako izgleda The Sopranos slot sa likovima iz serije Sopranovi

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

 • Wild simbol
 • Scatter simbol
 • Free spinovi
 • Bonus igre
 • Multiplieri

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

 • Nema progresivnog džekpota

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

The Sopranos slot – Italiano dasa, mafija, špageti

Jedna od najpopularnijih HBO serija ikada The Sopranos, poslužila je kao inspiracija kompaniji Playtech da napravi jedanu uzbudljivu, punu bonusa slot igru.

Glavni lik serije The Sopranos, Tony Soprano (Toni Soprano), je de facto šef italijanske mafijaške porodice u Nju Džerziju. Radnja prati njegov život i svakodnevne poteškoće dok pokušava da održi ravnotežu između svoje porodice i kriminalnog posla kojim se bavi. Takođe, radnja prati i živote The Sopranos porodice i poslovnih saradnika.

U slotu kompanije Playtech se pojavljuje 6 likova:

 • Tony Soprano (Toni Soprano) – šef
 • Paulie Gualtieri (Poli Goltijeri) – zamenik šefa
 • Christopher Chris Moltisanti (Kristofer Kris Moltisanti) – Tonijev rođak, vlasnik noćnog kluba, filmski producent
 • Johnny Sacramoni (Džoni Sakramoni) – šef njujorške porodice Lupertazzi, sa kojom Toni sarađuje
 • Bobby Baccalieri (Bobi “Bakala” Bakalijeri) – debeljko velikog srca, u međuvremenu ušao u Tonijev krug bliskih ljudi
 • Artie Bucco (Arti Buko) – vlasnik restorana, Tonijev prijatelj iz detinjstva

Uno, due, tre…

Slot počinje sekvencama iz same serije The Sopranos, a među simbolima se pojavljuju likovi Tonija, Polija, Krisa, Džonija, Bobija, Artija, transportni kontejner, simbol bonus igre Bada Bing, kao i scatter simbol.

Wild simbol predstavljen je kao lik Tonija Soprana. Ovaj simbol može zamenjivati bilo koji simbol, osim scatter simbola, Bada Bing i transportnog kontejnera (Stolen Goods). Pet ovih wild simbola Vam garantuje nagradu od 3,000 novčića.

Scatter simbol je poznati text The Sopranos, sa slovom R u obliku pištolja. Tri ili više ovih simbola u bilo kojoj koloni Vam otvaraju mogućnost za Crime family free game sa 4 režima igre (Soldier, Capo, Boss i Family). Igra počinje sa prvim modom – Soldier. Da biste došli do ostalih modova igre, morate da popunite bar ispod tog režima igre. Tri scatter simbola u toku prvog režima igre Vam popunjava jedan korak (od tri) za otvaranje sledećeg moda ili režima igre.

 • Soldier mode – dobijate 25 free spinova (besplatnih okretanja), a lik Krisa Moltisantija je wild simbol. Ako se ovaj simbol pojavi u trećoj koloni, dobijate dodatnih 5 free spinova.
 • Capo mode – dobijate 20 free spinova, a lik Polija Goltijerija Vam donosi i dinamičnih 2x do 5x multipliera! Svaki put kada se pojavi Polijev lik, mulitplier se uvećava za 1. Ako se njegov lik ne pojavi u toku igre, multiplier se smanjuje za 1, ali ne brinite! Mulitplier nikada ne može da ide ispod 2x.
 • Boss – dobijate 10 free spinova i 2 do 5 wild simbola nasumično razbacanih po kolonama. Ako se wild simbol pojavi na sredini treće kolone, dobijate još 5 free spinova.
 • Family – dobijate 10 free spinova, ali se ovde pojavljuju samo wild, scatter simboli i likovi iz ove porodice. U toku free spinova, wild simboli dupliraju dobitak.

Uzmemo keš i vidimo se posle

U toku normalne igre The Sopranos slota, nasumično može da se pojavi Raid bonus. Biće Vam predstavljene 4 koverte sa keš nagradama koje će Vam duplirati ulog. Vaš zadatak je da ove koverte sakrijete na četiri lokacije od kojih će dve biti otkrivene, a dve će ostati samo Vama!

Ukoliko u kolonama 1 i 5 simultano izađe simbol transportnog kontejnera, bićete nagrađeni sa Stolen Goods bonusom. Pred Vama će se prikazati 10 kontejnera sa keš nagradama. Sa desne strane će se prikazati iznos nagrada, ali Vi nećete znati koji kontejner sadrži koju nagradu. Možete tri puta da birate: ili keš nagrada ili (ukoliko niste zadovoljni iznosom) da izaberete novi kontejner.

Ako se tri Bada Bing bonus simbola u toku normalne igre nađu u kolonama 2, 3 i 4, dalja igra Vas vodi na petoricu momaka: Polija, Krisa, Džonija, Bobija i Artija, likove iz serije The Sopranos. Izaberite jednog od njih i dobijate keš nagrade kao i sastanak sa šefom – Tonijem! Ovaj sastanak je sekvenca iz serije, ali posle završetka videa, može se desiti da opet imate priliku da izaberete drugog momka iz porodice i naravno, više keš nagrada!

Pokušajte da pridobijete Tonijevo poverenje i pridružite se momcima u konstantnoj trci za neverovatnim nagradama!

Softver: Playtech

RTP: 94%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 10

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 250

 

 

 

 

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari