So Much Sushi

So Much Sushi slot za gladne

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Free spins
  • Multiplier

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema bonus igre
  • Nema progresivnog džekpota

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

So Much Sushi slot igra je inspirisana čime drugim nego japanskom kuhinjom. Japanska kuhinja se razvila tokom vekova kao rezultat mnogih političkih i društvenih promena u celom Japanu. Vrlo je bogata pirinčem, ribom i sezonskim povrćem. Zahvaljujući raznovrsnim ukusima, varijacijama u pripremi i prilagođenosti promenama godišnjih doba veoma je cenjena u svetu.

Iz dana u dan stiče sve veći broj ljubitelja širom sveta jer je zdrava, niskokalorična, lagana i koristi samo najsvežije sastojke. U japanskoj kuhinji zastupljeno je sve što je iz mora, od ikre, algi, morskih krastavaca do otrovnih riba koje treba precizno obraditi za jelo. Od začina se u ovoj kuhinji dosta koristi limun-trava, zatim đumbir, čili, korijander, mladi luk.

Najpoznatije japansko jelo je suši, a slot se zove So Much Sushi. Postoje nekoliko vrsta sušija, a inače se suši sastoji iz dva dela – pirinča i dodatka (najčešće riba i morski plodovi). Uz suši se pije sake, poznata japanska rakija dobijena od pirinča koja se poslužuje zagrejana.

– nigirizuši – u bukvalnom prevodu znači ručno spreman suši, sastoji se iz ovalnog nasipa suši pirinča koji kuvar pritisne u pravougaonu kutijicu između svojih dlanova. Obično se pravi sa lososom, tunom ili nekim drugim morskim plodovima. Kompanija Microgaming je kreirala slot za sve ljubitelje ove istočne kuhinje. Pored klasičnih simboli karata od 10 do A, u ovom video slotu se pojavljuje nekoliko različitih vrsta sušija, a to su:

  • gunkanmaki – podvrsta nigirizušija, obično se pravi od pirinča i suve morske trave i punjenen je morskim plodovima
  • makizuši– u bukvalnom prevodu znači rolovani suši, cilindričnog oblika, napravljen pomoću bambusovog podmetača i najčešće se umotava morskom algom nori.
  • uramakizuši – podvrsta makizušija i
  • kozice.

Birajte broj free spinova

Wild simbol So Much Sushi slota je logotip same igre – text So Much Sushi. Ovaj simbol može da zameni bilo koji simbol osim scatter simbola. Takođe, ovaj logotip u slotu označava dobitak. Pet ovih simbola Vam može doneti nagradu u vrednosti od 30,000 novčića!

 

Scatter simbol u ovom slotu je flašica Soja sosa koga Japanci obožavaju. Tri ili više ovih simbola na bilo kojim kolonama donosi free spinove (besplatna okretanja)! Za razliku od ostalih free spinova u slot igrama, kada dobijete priliku da ih igrate, možete izabrati 8, 10, 12, 14 ili 16 free spinova! U teoriji, izaberete li više spinova, to je igra manje rizična i obrnuto.

Kloniranje So Much Sushi simbola donosi više dobitaka

Glavna atrakcija ovog video slota je Much More Sushi. Da biste imali priliku da je doživite, potrebno je da se najmanje 3 simbola bilo kog sušija pojave u dobitnoj kombinaciji na bilo kojoj koloni. Dodatna dobitna kombinacija se povećava kada se svaki od simbola razdvoji na delove kojih može biti najviše 5! Prednost ove atrakcije je što se može dobiti i u normalnoj igri i u free spinovima, a ovo čudesno kloniranje sušija može da se zadesi i na svih 25 kolona.

So Much Sushi, na žalost, ne spada u video slotove sa progresivnim džekpotom. Deo je trilogije kojoj pripadaju So Many Monsters i So Much Candy video slotovi.

Softver: Microgaming 

RTP: 96%-97%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.25

Maksimalni iznos uplate po liniji: 5

Minimalna uplata po spinu: 0.25

Maksimalna uplata po spinu: 500

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari