Shopping spree

Shopping spree - Izgled slota kao da ste krenuli u kupovinu

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • Multiplieri
  • Progresivni džekpot

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema wild simbol

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Igranje slotova na internetu može da bude izuzetno iskustvo za svakog igrača. Sa širokim izborom tema, postoje bukvalno hiljade slot igara koje će Vas očarati. Ove igre obično nude dobru grafiku, odlične zvuke, muziku i neverovatne nagrade. S toga i ne čudi što je ova vrsta igara jedna od najpopularnijih na svetu i privlači veliki ljudi svakoga dana.

Najčešća destinacija iz snova za kupoholičare su džinovski moderni tržni centri. Žurba, gužva, jurnjava po dugačkim hodnicima gde su radnje postavljene jedne do drugih nekome pričinjava ogromno zadovoljstvo. Euforija koja drži u toku kupovine često jenjava posle dolaska kući. Da biste očuvali ili produžili taj osećaj uzbuđenja pri kupovini, poznata kompanija RTG (Real Time Gaming) je omogućila svim ljubiteljima kupovine jednu zanimljivu slot igru Shopping Spree. I sve to, sto kažu u televizijskim reklamama – iz svoje udobne fotelje!

Slot igra koju Vam ovoga puta predstavljamo je Shopping Spree. U Shopping Spree slot igri se pojavljuju simboli vezani za kupovinu: znak dolara ($), parfemi, dijamantski prsten, zavodljive cipelice na visoku štiklu, šminka, nakit, cveće. Sve ono što žene obožavaju da kupuju, a u nekim slučajevima i da dobiju. Iako na prvi pogled deluje da je grafika igre podređena ženama, to nije tako. Muški deo populacije će voleti Shopping Spree zbog odličnih nagrada.

Shopping spree – Najveća šoping tura u Njujorku!

Wild simbola u ovom slotu nema, a Scatter simboli su znak dolara ($) i dijamantski prsten. Obzirom da slot ima progresivni džekpot, najbolja opcija je da ako želite da ga igrate, igrate sa maksimalnim ulozima. Jedino tako možete i dobiti džekpot.

Džekpot počinje od $100,000, a može da ide i preko $900,000. Da biste osvojili progresivni džekpot, morate na aktivnim platnim linijama da imate 5 prstenčića sa dijamantom. Tada se otvaraju dve mogućnosti: ili da uzmete džekpot (kao što je navedeno, može biti vrlo visok) ili imate opciju pravog šopinga u Njujorku u vrednosti od $100,000! Očigledno je da je prva opcija uvek primamljivija…

Bonus igre $$$

Shopping Spree slot sadrži dve bonus igre: Cash Bonus i Mystery Grab Bag Bonus.

Kada se pojave tri znaka za dolar ($) bilo gde u igri je razlog za slavlje! Džekpot će se isplaćivati u zavisnosti od toga koliko ste uložili u tom spinu (okretanju).

Ukoliko dobijete tri simbola torbe za šoping u kolonama 1, 3 i 5, prikazuje se nova etapa igre. Predstavljeno je 16 polja sa znakom upitnika. Vaš zadatak je da otvorite jedan od misterioznih polja na kome će se prikazati Vaš dobitak i koji će Vam omogućiti da nastavite sa otvaranjem novih polja. Igra se završava kada ispod misterioznog polja dobijete znak Collect (prikupiti).

Softver: RTG (Real Time Gaming)

RTP: 91.5%-97.5%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/9

Minimalni iznos uplate po liniji: 1

Maksimalni iznos uplate po liniji: 5

Minimalna uplata po spinu: 1

Maksimalna uplata po spinu: 45

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari