Reel Rush

Reel Rush izgled igre
  • Wild simboli
  • free spinovi
  • multiplier
  • nije progresivni džekpot
  • nema bonus igre osim free spinova
  • nema scatter simbola

Reel Rush je jedinstveni slot kompanije NetEnt sa kojim možete imati 3125 načina za dobitak! Iako totalno nebitna u ovom slotu, tema može biti i prodavnica slatkiša, jer su neki od simbola različite vrste i boje bonbonica, a pozadina ovog video slota podseća na vrlo poznatu Nintendo igru Super Mario Bros sa sve zelenim cevima, pečurkicama, zvezdicama. Samo Mario i brat Luiđi fale! Takođe, u slotu se pojavljuju simboli u vidu voćkica: jagode, lubenice, ananasa, narandže i šljive, ali nisu u uobičajenom, retro obliku. Kreatori su se malo poigrali sa grafikom, specijalnim efektima i animacijom – elementima koji će doprineti dobroj zabavi i uživanju još više.

Re-spinovi

Glavna atrakcija ovog video slota su re-spinovi (ponovna okretanja). Kada otvorite igru prvo što ćete primetiti, a što je nesvakidašnje, su 13 pozicija simbola koji se prostiru po kolonama, a ostalih 12 su “zatvorene” odnosno označene simbolom zvezdice sa velikim slovom R u sredini. Taj broj 13 će se vremenom povećavati kada god se dostigne dobitna kombinacija. Sa svakim novim dobitnim kombinacijama više pozicija će se otvarati i Vama omogućavati veće šanse za dobitke. I to čak na 3125 različita načina! Bez daljih dobitnih kombinacija, slot se vraća u normalnu igru.

Free spinovi Reel Rush slota

Ukoliko osvojite dobitnu kombinaciju i posle petog re-spina (ponovnog okretanja), što bi značilo posle šest uzastopnih dobitaka, kao nagradu dobijate 8 free spinova (besplatnih okretanja)

Wild simbol ovog slota je tekst WILD na zlatnoj zvezdici. Obzirom da u ovom slotu ne postoji scatter simbol, wild simbol samim tim ima veću vrednost. Taj simbol može zamenjivati sve simbole, može se pojaviti na bilo kojoj od 5 kolona i na taj način povećati šansu za dobitke.

Jedan od najinovativnijih video slotova današnjice, iako naizgled deluje vrlo jednostavno i bez pompeznih bonus igara, scatter simbola ili multipliera, obećava dobru zabavu, originalan dizajn i potencijalno velike dobitke.

Softver: NetEnt

RTP: 97%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/3125

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.2

Minimalna uplata po spinu: 5

Maksimalna uplata po spinu: 100

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari