Popularne greb greb igrice online

Sećate li se vremena kada ste išli do svoje omiljene trafike da bi kupili greb greb karticu ? Davno je to bilo, budi nostalgiju. Sa uzbuđenjem smo prelazili novčićem preko sloja koji treba da se otkrije i očekivali velike nagrade ili bar zamenu za novu. Kako je savremeno vreme donelo puno inovacija, tehnologija uznapredovala ,sve što smo nekada radili u pravom životu, sada možemo da radimo u virtuelnom. Mnoga online kazina pored svih igara koje imaju u ponudi imaju i naše omiljene greb greb srećke. Samo kliknete na njih i čeka vas nagrada. Sa preslatkim dezenima, temama od sporta do najlepših bajki.Ove igre nude česte pobede, pružaju vizuelnu privlačnost i teraju vas da se vraćate iznova i iznova.

 

Treasure Tree

 

Kada uđete na online kazino i želite da odigrate neku greb greb igricu one su uglavnom smeštene u specijalizovane igre. Treasure Tree je divna, ali potencijalno unosna igra za grebanje.
Funkcioniše tako što stavite opkladu i pritisnete play. Jednostavno,zar ne? Pojavi se kartica sa sakrivenim vrednostima i umesto novčića da ogrebete potrebno je samo pritisnuti otkrij sve. Možete osvojiti opkladu 10k, opkladu 20k, čak i opkladu 500k. Ako vam se tri simbola podudaraju osvojili ste tu nagradu.

 

PowerCash

 

Ova igra najviše liči na tradicionalnu karticu za grebanje.Možete osvojiti više iznosa jer kartice mogu biti sa tri od jednog dobitka, kao i sa tri od drugog dobitka, pa čak i tri meča za treći dobitak na istoj kartici. Ukoliko su vam ograničena novčana sredstva ,savetujemo vam da pre igrate ovu igru nego Treasure tree.

 

Royal Poker

 

Ovo je jedna od omiljenijih greb greb igrica jer nosi sa sobom puno interakcije. Kod igrica koje smo pomenuli grebete sve skrivene oblasti da biste videli da li postoje podudaranja. U igri imate čak sedam kartica.U Roial Pokeru vam se „dele” dve karte iznad kojih
postoji pet karata raspoređenih licem nagore, sa skrivenim vrednostima. Vi birate tri od pet skrivenih karata da biste odredili svoju poker ruku.Ukoliko su tri izgrebana izbora kreiraju pobedničku ruku sa dve otvorene karte, osvajate nagradu povezanu sa rukom. Tako tri izgrebane kartice možda donose manji dobitak, ali roial flush će vam doneti džekpot.

 

Sudoku Panda

 

U Sudoku Pandi, dobijate karticu koja je Sudoku tabla. Većina brojeva su popunjena, Vi treba da ogrebete jedan vadrat u svakoj horizontalnoj liniji da bi se otkrio broj. Ako je taj broj potreban za dobitnu kombinaciju osvojili ste nagradu. Ako vam se pojavi otisak šape, to deluje kao divlji znak i automatski osvajate tu liniju i pripadajuću nagradu. Jako zanimljiva i jednostavna igra koja vremenski kratko traje.

 

Keep Smiling!

 

Ova slatka grebalica koristi emodžije kao simbole. kada se emodžiji podudaraju u svakom paru osvojićete nagradu. Imate i mogućnost da vas se odjednom prikažu svi emodžiji , ali to nije toliko zabavno. U ponudi vam stoji i više standardnih džekpotova.Ako želite da vam dan ulepša igra , nečim svežim i slatkim, ovo je igra koju bismo mi izabrali.

 

Master Mix

 

Igra ima čak 10 linija ilii šansi za pobedu. Čarobnjak kojeg ćete upoznati drži dve kuglice, crnu i crvenu. U svakoj od deset linija postoje 4 otvorena kruga. Grebanjem otkrivate crvene i crne kugle i raspored njihov utiče na vaš dobitak. sa desne strane moćžete pogledati listu koja vam govori koja kombinacija crnih i crvenih loptica osvaja koju nagradu.

 

The Fairy Tale

 

Igra vam otkriva zamak sa et spratova i prozorima koje trebate ogrebati da vidite koji lik se iza njih nalazi. Možete pronaći vešticu, zmaja, vilu, pirata ili druga stvorenja iz bajke. U igri je samo jedna nagrada,interaktivna je i ima privlačne ilustracije. Ova Igra treba da bude toliko ugodna da čak i ako ne pobedite, uživaćete.

 

Horoscope

 

Ovo je jako zanimljiva igra gde birate horoskopski znak i vodi vas u igru jedinstvenu za taj znak. U ponudi su svih 12 horoskopskih znakova . Kada izaberete svoj znak ,biće vam dostupno 4 kartice za grebanje. Možete da odredite koliko ćete kartica odigrati. Ako ponudite maksimalnu opkladu sve četiri kartice će vam se otvoriti. kao i u većini igara za nagradu je potrebno da se spoje tri ista simbola. Ono šo je zanimljivo u igri ako ste ljubitelji horoskopa i volite da ga pročitate ili samo gvirnete, imaćete i tu mogućnost na raspolaganju u igri. Šta kažu vaše zvezde danas?

 

Super Hippodrome

 

Igra je bazirana na konjskim trkama. Na kartici su konji na svojim linijima i čekaju da pritisnete play kako bi krenuli u akciju. Kada ih pustite pojaviće se dobitne kombinacije, ako neki od vašig konja stigne redosledom tih dobitnih kombinacija ,čestitamo ,osvojili ste nagradu. Koliko konja imate na pravim mestima toliko i nagrada koje vas očekuju.

 

Roulette

 

Ljubitelji kockanja u kazinu obožavaće ovu igru jer odaje pravi atmosferu igranja uživo, greb kartice koje sadrže rulet, poker, 21 i druge stone igre vas vrlo brzo odvedu u taj prostor.Pre nego što zagrebete,zavrtite točak ruleta. Lopta će odskočiti sve dok se ne zaustavi na pobedničkom broju.Tad je vreme da zagrebete pet brojeva i ako kombinacija sadrži pobednički broj dobili ste nagradu.

 

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari

Najbolji saveti za igranje pokera

Poker je igra u kojoj su veština i strategija važniji od sreće, što će potvrditi svaki pokrovitelj kazina. „Najgora zabluda koju poker igrači mogu da