Pink panther

Slot roze boje uz poznatu Pink Panther figuru

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

 • Wild simboli
 • Scatter simbol
 • Free spinovi
 • Bonus igre
 • Multiplieri
 • Progresivni džekpot
 • Gamble (risk) opcija

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

 • Scatter simbol ne donosi ništa posebno
 • Muzika nije prepoznatljiva

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Svima poznati crtani film Pink Panter je nastao 1963. godine kada je reditelju Blejku Edvardsu (Blake Edwards) bila potrebna animirana špica za film “The Pink Panther”. Film govori o čuvenom, nespretnom inspektoru Žaku Kluzou (Jacques Clouseau) kome je zadatak da uhvati internacionalnog kradljivca najpoznatijeg dijamanta, zvanog Pink Panther. Ovaj skupoceni kamen naziv je dobio po mani koju poseduje u centru, a izgledom podseća na pantera u skoku.

Animirana uvodna špica, sa sada već poznatim Pink Panterom i muzičkom temom, je dostigla ogroman uspeh. Nakon toga, nastaje animirani serijal o avanturama ružičastog pantera, kao i veliki broj stripova, kraćih predstava, PC igara i naravno, slot igra Pink Panther!

Ružičaste bonus igre Pink Panther slota

Pink Panther slot kompanije Playtech obiluje odličnom animacijom i sadrži ukupno 5 bonus igara!

U ovoj slot igri, wild simbol je simpatičan crtani lik Pink Panther. Ovaj simbol može zamenjivati bilo koji simbol, osim scatter simbola. Pet ovih simbola Vam može doneti nagradu u vrednosti od 5,000 novčića!

Scatter simbol je poznati, ružičasti text Pink Panther, sa panterovom šapicom.

Sve bonus igre su različite i nasumično se pojavljuju:

 • Pink Pow – ovaj bonus se pojavljuje nasumično kada vidite Pink Pantera i on eksplodira. Od dva do šest simbola se mogu pretvoriti u wild simbole, što Vam može doneti više dobitaka!
 • Crack the Pink Code – u ovoj bonus igri, koja se takođe pojavljuje nasumično, prikazano je 10 zaključanih sefova. Svaki od njih sadrži ili free spinove (slobodna okretanja) ili multipliere ili wild simbole koji mogu da se iskoriste u toku bonus igre. Takođe, jedan od sefova sadrži dinamit. Vaš cilj je da izaberete što više sefova sa nagradama, a da nekako izbegnete dinamit, jer se sa njim igra i završava.
 • Color Pink – ova bonus igra se pojavljuje nasumično i donosi keš nagrade. U ovoj igri glavni akteri su Pink Panter i mali čovek. Oni zapisuju plave i ružičaste boje brojeve po ogradi, s tim što se samo ružičasti brojevi računaju. Celokupna vrednost ružičastih brojeva se množi sa Vašim ukupnim dobitkom da bi se odredila krajnja nagrada. Nakon što je crtanje po ogradi završeno, možete uzeti nagradu ili ako Vam ne odgovara, igrati još dva puta istu igru i dobiti šansu za veći dobitak.
 • Wheel of Pink – bonus igra se pojavljuje nasumično. Ispred Vas se nalazi Pink Panther sa dva nagradna točka. Spolji točak sadrži različite brojeve i donosi keš nagrade, a unutrašnji točak sadrži respinove (ponovna okretanja) i Collect ikonice (pokupiti). Kada se dobije Collect ikonica, pokupite Vašu nagradu i vraćate se na glavnu igru.
 • Pink Trail – bonus igra se pojavljuje nasumično. Detektiv Kluzo ima zadatak da pomoću ružičastih tragova nađe ukradeni dijamant. Postoje četiri runde, broj tragova je nasumičan, a oni donose višestruke dobitke u vidu keš nagrada. Na kraju svake od tih četiri runde imate dve opcije: ili da pokupite nagrade ili da nastavite sa igrom, s tim što postoji rizik da naiđete na zamku koja bi automatski prepolovila Vaše dobitke. Ukoliko uspete da izbegnete zamku i uspešno odigrate sve četiri runde, zbir svih nagrada će biti dupliran!

Progresivni džekpot

U ovoj slot igri postoje dva progresivna džekpota: Major Pink i Minor Pink. Džekpot se nasumično pojavljuje, ali veće su šanse da se pojavi ako igrate sa više uloga. U ovoj džekpot igri pred Vama je 12 vrata koje treba da otvorite da biste otkrili naše junake. Ukoliko otvorite 5 vrata sa Pink Panterom, zagarantovan Vam je Major Pink džekpot, ako se desi da otkrijete detektiva Kluzoa iza 4 vrata, dobijate Minor Pink džekpot, a ako se mali čovek pojavi iza 3 vrata, dobijate utešnu nagradu.

“Gamble” (risk) opcija

Ova opcija Vam omogućava da duplirate ulog. Pojavljuje se 5 karata, s tim što je prva s leve strane karta od dealer-a, a Vaš zadatak je da izaberete veću kartu!

Softver: Playtech

RTP: 95.4%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/40

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.10

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 2000

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari