Piggy Riches

Slot igra piggy riches
  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • free spinovi sa multiplierima
  • Nema prave bonus runde
  • samo 15 platnih linija

Piggy Riches slot mašina potvrđuje stav da je čuveni Net Entertaining uvek bio i ostao kreativan!

Nas je ova igra podsetila na kombinaciju Gice prasice iz Muppet Show-a i Orvelove knjige “Životinjska farma” u kojoj su svinje zavladala ljudima.

Sjaj, zlato i kič na praseći način zvuči zabavno samo po sebi, a kamoli kao tema jedne slot igre.

Gospodin Pigi kao Wild simbol Piggy Riches slota

Kao wild simbol, Mister Pigi, menja sve druge simbole u igri, izuzev scatter simbola.

Pored toga, on je mnogo kul zato što svaki dobitak uvećava 3 puta, ukoliko se i sam nalazi u dobitnoj kombinaciji na platnoj liniji.

To nije sve, njegova najveća prednost je da, tokom trajanja igre besplatnih okretanja, Pigi dobitke u kojima učestvuje u dobitnoj kombinaciji, uvećava čak i do 18 puta.

Dvostruka uloga Lejdi Pigi

Plavokosa, zlatom i krznom okićena Lejdi Pigi, zapravo je veoma velikodušna. Zbog toga verovatno s pravom drži upakovan poklon.

Lejdi Pigi je Scatter simbol, pa kada ih u rundi dobijete tri, bez obzira na kojoj platnoj koloni, aktivira se free spins runda.

Na Vama je da izaberete jednu od tri ponuđene kombinacije besplatnih okretanja i multipliera.

Mogućnost izbora Free Spins kombinacije

Nakon 3 osvojene Lejdi Pigi, odnosno 3 Scatter simbola, možete izabrati jednu od tri ponuđene kombinacije besplatnih okretanja i multipliera:

  • 9 besplatnih okretanja + 5x uvećanje dobitka
  • 15 besplatnih okretanja + 3x uvećanje dobitka
  • 22 besplatna okretanja + 2x uvećanje dobitka

Razmislite šta Vam se najviše isplati, a to zavisi i od toka Vaše dotadašnje Piggy Riches igre. Mi glasamo za zlatnu sredinu.

U svakom slučaju, to neće biti jedini put da osvojite free spins rundu, jer se relativno često pojavljuje.

Gore navedene kombinacije najčešće se pojavljuju, ali poznato je da se u bonus free spins rundi može osvojiti i do 28 besplatnih okretanja uz 6x uvećanje dobitaka.

Šta god izabrali od ova tri, svakim okretanjem javlja se šansa osvajanja dodatnog Piggy Riches free spina. Svaki put kada Vam se pojavi Lejdi Pigi, scatter znak, dobijate dodatno besplatno okretanje. Ovaj broj nije limitiran, pošto se tokom same free spins runde može osvojiti neograničen broj dodatnih besplanih okretanja.

Međutim 3 Scatter simbola tokom besplatnih okretanja Piggy Riches slota, ne aktiviraju novu free spins rundu, nego Vas samo nagrađuju sa 3 nova besplatna okretanja.

Gospodin Pigi, igrajući Wild simbol, u free spins rundi Piggy Riches igre definitivno briljira! Ako se pojavi u dobitnoj kombinaciji na platnoj liniji/platnim linijama, može uvećati Vas dobitak i do 18 puta!! On je, u stvari, tu da Vas nauči kako postati bogat!

Mnogo sreće, oink, oink!

Softver: NetEnt

RTP: 96.4%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/15

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maximalni iznos uplate po liniji: 5

Minimalna uplata po spinu: 0.15

Maksimalna uplata po spinu: 750

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari