Medusa

Slot igra Medusa kompanije NextGen Gaming

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • bonus igre
  • Multiplieri

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema progresivnog džekpota

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

U grčkoj mitologiji, Medusa je bila nakaza sa zmijama umesto kose. Pripadala je Gorgonama – ženskim stvorenjima koja su imala oštre očnjake i zmijsku kosu. Bilo ih je tri; Stena, Eurijala i Meduza. Sve tri su bile kćeri morskog boga Forka, ali jedino je Medusa bila smrtnica. Kažu da je toliko bila čudovišna, sa tim oštrim očnjacima, prignječenim nosom i zmijama umesto kose, da bi se svako skamenio istog trena kada bi je i pogledao. Prema neki izvorima, ona je bila jako lepa devojka, prekrasne duge i bujne kose, ali je pretvorena u čudovište najverovatnije jer je tvrdila da je lepša od Atine i da ima božanstveniju kosu od nje. Za Atinu, boginju civilizacije odnosno mudrosti i zanata, se misli da nikada nije imala ljubavnike, pa su je iz tog razloga zvali Athena Parthenos (Atina devica) po čemu je hram i dobio ime – Partenon.

Najveći bes Meduza je u Atini je izazvala kada je spavala sa bogom mora i zemljotresa Posejdonom u tom čuvenom hramu i ostala trudna. Nakon toga, Medusa, sveštenica hrama i nekadašnja nimfa, je pretvorena u opasnog monstruma.

Meduzu je ubio čuveni junak Persej, naravno uz pomoć boginje Atine. Persej je posedovao krilate sandale, čarobni zakrivljeni mač, čarobnu kacigu i štit kojim je posmatrao Meduzu kao u ogledalu. Kada je Persej obezglavio, iz njenog vrata su rođeni Pegaz, krilati konj i Hrisaor, div.

Nakon što je Medusa ubijena, iz krvi koja je tekla iz njene glave smatra se da su se izlegle sve danas poznate zmije otrovnice.

Sa ovom, večito interesantnom, temom grčke mitologije Vas kompanija NextGen Gaming upoznaje kroz slot igru po imenu Medusa.

Re-spinovi i proširujući wild Medusa slota

Wild simbol ovog slota predstavljen je kao lik Meduze.

Glava Meduze u ovom slotu predstavlja animirani wild simbol. Ovi simboli mogu da zamenjuju bilo koji simbol, osim scatter simbola. Ukoliko se wild simbol pojavi na tri mesta, osvojićete 3 re-spina koji nose poseban naziv – Turn to Stone Respin, a u kojima su svi dobici utrostručeni! Runda počinje kada se neka od kolona 2, 3 ili 4 pretvori u expanding wild (proširujući wild).

10 free spinova i mogućih 50X uvećanja uloga

Prvi scatter simbol je ime i logotip igre – Medusa. Ukoliko se pojave tri ili više ovih simbola u bilo kojoj koloni, imate priliku da osvojite 10 free spinova (slobodnih okretanja). Ova bonus igra se vodi pod nazivom Once Bitten Bonus i svi dobici se dupliraju! Obratite pažnju na simbol vojnika, jer svaki put kad se pojavi u ovoj bonus igri donosi novo okretanje, ali sa X5 multiplierom!

Drugi i poslednji scatter simbol ove slot igre je Pegaz, krilati konj, sin Meduze i Posejdona. Ukoliko se pojave tri ili više ovih simbola, izaberite jednog od dobijenih krilatih konja i imate mogućnost da osvojite i do 50x uvećanja svog uloga! Ova opcija se zove Pegasus Bonus i ukoliko budete imali sreće, moći ćete opet da izaberete simbol Pegaza ili da pokupite sve dostupne nagrade.

Gamble opcija

Ako želite veće uzbuđenje, gamble opcija je odličan izbor! Posle svakog dobitnog spina, imate mogućnost da uvećate svoj dobitak pritiskom na taster Gamble. Ukoliko pogodite boju karte, koja je okrenuta licem na dole, dobici će se duplirati, a ako uz to pogodite koji znak nosi karta, dobici će se učetvorostručiti!

Softver: NextGen Gaming

RTP: 95.5%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.20

Minimalna uplata po spinu: 0.01

 

Maksimalna uplata po spinu: 5

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari