Magic Portals

Super Mega Win u Magic Portals slotu

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Free Spins

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema multipliera

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Otvorite Magic Portals slot igrom

Dobrodošli u Magic Portals svet čarobnjaka, veštica, zmajeva i vukodlaka, koji Vam otvaraju dvoje Magic Portals vrata na prvoj i petoj koloni.

Ovi čarobni prolazi sve vreme stoje na istom mestu, a kada Vam se i u jednom i u drugom poklope isti simboli, pretvaraju sebe i okolne iste simbole (izuzev free spins simbola) u Wild-ove, čime pruzaju mogućnost za veoma lepe dobitke.

Srećom, poklapanje simbola u Magic Portals svetu Vas često moze zadesiti, pa s razlogom mozemo reći da je slot igra Magic Portals veoma izdašna.

Maksimalni iznos koji mozete osvojiti u ovoj igri je 64000 novčića.

Magicni free spinovi

Free spins simbol može uleteti u oba Magic Portals, kada će Vas nagraditi sa 10 besplatnih okretanja. Zbog toga se free spins simboli pojavljuju samo na kolonama 1 i 5.

Za vreme besplatnih okretanja, otvaraju se još dva Magic Portals simbola na 5. koloni i Vaše šanse za dobitak još više rastu, kao i mogućnosti dobijanja dodatnih besplatnih okretanja – free spinovi rađaju još free spinova. Magic Portals je magija koja se udvostručuje!

Vizuelni užitak

Magic Portals slot igra je veoma prijatna za oko, jer poseduje kvalitetnu grafiku i zanimljive vizuelne efekte. Pružiće Vam osećaj prave magije i sveta čarobnjaka, a naroćito magični portali koji izgledaju kao prolazi ka drugim dimenzijama.

Kao i druge NetEnt slot igre, Magic Portals Vam omogućuje pravu igru, zabavu i šanse za veoma lepim dobicima, kao i potpunu adaptaciju igre svojim potrebama, uz opcije podešavanja uloga, zaustavljanja spina, kvaliteta grafike i zvuka i automatskog kretanja.

Velika šteta je što nedostaju multiplieri da tako lepe dobitke dodatno uvecaju.

Dobrodošli u svet slot magije!

Izgled dobitka u Magic Portals slotu

Softver: NetEnt

RTP: 96.6%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 1

Minimalna uplata po spinu: 0.25

Maksimalna uplata po spinu: 250

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari