Jack Hammer 

Jack Hammer slot
  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • free spinovi
  • multiplier
  • nije progresivni džekpot
  • nema bonus igre osim free spinova

Dik Trejsi je poznati strip junak, detektiv, koji se pojavio u vreme kada su mafijaši kao Al Kapone vladali Čikagom. Njegov izgled je veoma prepoznatljiv, četvrtasta vilica, dugačak mantil i šešir na glavi. Taj detektiv veruje u pobedu pravde, pokorava se nadređenima i funkcioniše u okviru sistema. Inspiraciju za slot Jack Hammer (Džek Hamer), kompanije NetEnt je dobila upravo od ovog junaka. Ovaj slot je takođe poznat pod nazivom Jack Hammer vs. Evil Dr. Wüten.

Smešten u fiktivnoj metropoli Grand city, priča prati napore Džeka Hamera u potrazi za naučnikom Evil Dr. Wüten (Zli dr Vuten), koji konstantno teroriše građane tog grada. Cilj dr Vutena je da ispuni svoj san o svetskoj dominaciji kroz terorističke i subverzivne aktivnosti na različitim frontovima. Čak ni policija nije u stanju da uhvati ovog lukavog zlikovca i teroristu. Njegova moć se dovodi u pitanje kada se pojavljuje Džek Hamer, privatni detektiv koji je jedini dovoljno pronicljiv i sposoban da stane na put kriminalcu dr Vutenu.

Ovaj slot je neobičnog i neuobičajenog formata, u kome se svi simboli rotiraju sami za sebe, za razliku od ostalih slotova u kojima su simboli fiksirani na jednom mestu, a kolone su te koje se okreću. Dizajn podseća na retro stripove, pa može biti zanimljiv osobama koje preferiraju tu vrstu razonode.

Glavni simboli ovog slota, pored glavni likova Džeka Hamera i dr Vutena, su mladi dečko kolporter, dama u nevolji, cepelin, automobil, novine Daily Grand, telefon i radioaktivna bočica. U odnosu na druge simbole, simbol Džeka Hamera donosi najveće dobitke. Za pet ikonica Džeka Hamera, dobićete 1000 novčića.

Do 30 free spinova

Wild simbol u ovom slotu je tekst Wild sa eksplozijom u pozadini. Ovaj simbol može zamenjivati sve simbole, osim scatter simbola.

Scatter simbol je predstavljen kao bomba koja će u svakom trenutku eksplodirati. Ovaj simbol u Jack Hammer slotu nosi naziv Free spin simbol. Od pet do osam scatter simbola na kolonama donose 10, 15, 20 ili 25 free spinova (besplatnih okretanja), a od 9 do 15 scatter simbola donose do 30 free spinova. Vrlo bitna stvar je da se u free spinovima svi dobici utrostručuju, a naravno postoji i verovatnoća da ponovo dobijete free spinove.

Sticky win – veća šansa za dobitke na Jack Hammer slotu

Treba napomenuti i da svaka dobitna kombinacija ili najmanje tri Free spin simbola (scatter) omogućuju Sticky win opciju, koja je posebna draž Jack Hammer slot mašine. Kolone u kojima su dobitni simboli ostaju zalepljeni na svom mestu, a ostatak kolona će se opet zavrteti i doneti Vam šansu za veće dobitke. Dokle god se dobici gomilaju, kolone će se vrteti. Kada više ne budete osvajali, Sticky win opcija će se završiti i preći ćete u normalnu igru.

Ukoliko ste ljubitelj stripova, ovaj slot će biti dobar izbor. Zbog popularnosti koji je dostigao, kompanija NetEnt je kreirala i nastavak ovog njihovog kultnog video slota pod nazivom Jack Hammer 2 – Fishy business.

Softver: NetEnt

RTP: 97%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 1

Minimalna uplata po spinu: 2.5

Maksimalna uplata po spinu: 250

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari