Iron man

Izgled slot igre Iron man
  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • free spinovi
  • bonus igre
  • Multiplier
  • progresivni džekpot
  • više likova iz franšize su mogli biti upotrebljeni kao simboli

Iron Man Gvozdeni oklop

Pravo ime Iron Man-a je Anthony Edward Stark, milijarder, plejboj i alkoholičar koji je bogatstvo stekao proizvodnjom oružja. Upravo tokom jedne od demonstracija oružja nešto mu ne polazi za rukom i umalo umire u eksploziji. Spašavaju ga teroristi koji ga primoravaju da za njih proizvodi oružje. Kako bi im pobegao, osmišljava i proizvodi oklop kojim se spašava. Upravo ovaj događaj je bio presudan za stvaranje Iron man-a i njegovim preokretom u životu gde svoje tehnološko znanje koristi u borbi protiv zločinaca.

Iako je jedan od najpopularnijih Marvelovih heroja, Iron man filmsku ekranizaciju dobija tek 2008. godine. Promociju i neverovatni uspeh filma je ispratila i kompanija Playtech, stvorivši ovaj zanimljiv slot. Kao uvod u slot pojavljuju se scene iz originalnog filma.

Iako je priča o Iron man-u puna interesantnih likova, kompanija Playtech se ipak odlučila za simbole tradicionalnih karata i nekoliko specifičnih simbola iz ove franšize. Neki od simbola predstavljaju lik glavnog junaka Anthony Starka, dva simbola u vidu Iron man-a, Džeriko rakete i naravno aktovka.

Wild simboli u ovoj igri su dve ikonice Iron man-a: jedna kao portret pomenutog glavnog junaka i druga predstavlja Iron man-a u letu. Svaki ponaosob simbol, kada se pojavi na platnim linijama daje fiksne dobitke. Uspete li da dobijete 5 od svakog simbola, imate zagarantovani fiksni dobitak od 5000 x uplate po liniji. Ako naiđete na ovih 5 simbola zajedno, možete ostvariti dobitak od 750 x uplate po liniji!

Takođe, ova dva simbola kada se zajedno nađu u kolonama 2, 3 i 4 postaju proširujući wild!

Džeriko rakete i keš

Scatter simbol u ovom slotu je predstavljen kao vrlo prepoznatljiv Iron man logotip, narandžasto-crvene boje koja je i zaštitni znak ovog heroja. Tri ili više ovih simbola otvaraju opciju bonus igre – Missile Attack Bonus.

Ova igra predstavlja kombinaciju bonus igre i free spinova. Kada počne, Vi ćete biti u ulozi Iron man-a koji pokušava da obori 12 raketa, jednu po jednu i da na taj način prikupite keš nagrade (od 1 do 5 puta uvećanje Vašeg uloga), multipliere (2x do 3x), free spinove (od 5 do 8).

Pored Fantastic four, Elektre i X men Marvel slotova koje je radio Playtech , Iron man slot spada takođe u Marvel Mystery Jackpot mrežu, što znači da možete da osvojite neki od četiri progresivna džekpota na svakom spinu!

Džekpot igra se pojavljuje bez nekog reda, totalno nasumično i daje Vam mogućnost da osvojite velike dobitke! Ponuđeno je 20 sakrivenih, različitih simbola. Džekpot se osvaja kada se poklope tri ista simbola od ponuđenih četiri: Ultimate power, Super power, Extra power i Power. U zavisnosti koja tri simbola ste našli, džekpot će Vam biti dodeljen.

Softver: Playtech

RTP: 94,9%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.10

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 250

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari