Go Bananas

Izgled go bananas slota

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • 5 razlicitih wild simbola

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema bonus rundi, free spins rundi ni multipliera

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Go Bananas slot je dokaz da zabava uz NetEntertainment ne prestaje, čak ni u džungli! Ova igra pružiće vam zabavne, vizuelne i zvučne efekte kakve samo NetEnt softverska kompanija može.

Go Bananas je i žargonski izraz za Go Crazy iliti poblesaviti, a posto se u ovoj igri susrešćemo i sa 5 simpatićnih majmuna, mozemo ga prevesti i kao majmunisanje. Spada u red novijih NetEnt igara i pruža jedinstveno igračko iskustvo i zabavu. Oprostite se ovaj put od nagrada poput free spinova, bonus rundi ili uvećanja dobitka putem multipliera, ali pozdravite čak 5 različitih wild simbola, u vidu 5 majmuna: Wild Gorilla, Wild Orangutan, Wild Langur, Wild Baboon i Wild Tarsier.

Go Bananas wild simboli

Već znamo da wild simboli zamenjuju sve druge slot simbole, izuzev scatter simbola i bonus simbola najcesce, pa je postojanje cak 5 razlicitih wild simbola u igri, prava inovacija što Go Bananas slot čini posebnim.

Kada se tokom igre bilo koji od 5 majmuna pojavi u koloni Go Bananas slota, pretvara susedne simbole takodje u wild simbole, u zavisnosti od sopstvenog modela. Ukoliko vam “sleti” Wild Baboon, pretvara se zajedno sa jos po jednim simbolom ispod i iznad sebe u troclanu wild kolonu, a dok Wild Langur radi to isto, ali horizontalno.

Sve kombinacije mozete proveriti kada kliknete malu “i” ikonicu s leve strane u samoj igri, a takodje ako zaustavite kursor na bilo kom simbolu, sa njegove desne strane pojavice vam se mala tabela koja pokazuje Vas dobitak sa 3, 4 ili 5 takva simbola u platnoj liniji.

Kao i vecinu NetEnt igara i ovu mozete vizuelno i zvucno prilagodjavati svojim potrebama i mogucnostima, klikcuci na prvu ikonicu u donjem levom iglu, gde ce Vam se pojaviti Game Settings.

Autoplay opcija Vam omogucava da radite nesto drugo dok zurka u dzungli traje, pa mozete podesiti da slot sam vrti 10, 25, 50 ili 100 spinova.

Ukoliko zelite da igrate s najmanje rizika i uloga, odnosno minimalnu uplatu/bet po rundi, podesite Go Bananas na Level 1, a Coin Value 0.01, pa ce Vas celokupni ulog po jednom spinu iznositi 0.20 (0.01 po liniji x 20 linija = 0.20), a ako ste hrabri (i bogati), Vasa maksimalna uplata po rundi moze iznositi 200, time sto cete izabrati Level 10, a Coin Value 1. Sve to, takodje, mozete prilagodjavati svojim zeljama, odlukama i balansu.

Ukoliko izaberete Max Bet dugme, igra ce automatski prilagoditi iznos po liniji koji ste izabrali na najveci moguci ulog po spinu s istim, podizuci Level na 10.

Ono sto najvise treba da prizeljkujete su barem 3 roza dragulja na platnoj liniji, jer donose najvece dobitke i naravno sto vise majmuncica! Igra Vam u samom uvodu obecava da mozete osvojiti sve do 140.000 coins. Ne zaboravite da se dobro zabavite, cemu ce doprineti i egzoticni bubnjevi u pozadini svakog okretanja!

Softver: NetEnt

RTP: 96.9%

Kolone/isplatne linije (Reels/paylines): 5/20

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maximalni iznos uplate po liniji: 1

Minimalna uplata po spinu: 0.20

Maximalna uplata po spinu: 200

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari