Girls With Guns – Jungle Heat

Devojke s oružjem - slot Jungle Heat

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • Multiplieri

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema bonus igre
  • Nema progresivnog džekpota

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Akcija ili akcioni film je filmski žanr u kome borbene sekvence, kaskaderske scene, eksplozije ili automobilse potere imaju prednost pred elementima kao što su karakterizacija ili kompleksna priča. Za razliku od većeg broja ratnih filmova, ovaj žanr predstavlja pojedinačne napore heroja.

Jedan od podžanrova akcionih filmova su devojke s oružjem. Ovaj žanr podrazumeva sve elemente akcionih filmova, ali iz ženske perspektive. Nastao je u Aziji sredinom 20. veka, a najzaslužnija zemlja za njegov npočetak je Japan. Devojke s oružjem su takođe zastupljene u anime produkciji.

Oduvek su ovakve žene mamile uzdahe širom sveta zbog svojih borilačkih sposobnosti, veštog baratanja oružjem i najčešće odličnog fizičkog izgleda.

U našem jeziku postoje poslovice koje glase: “Žensko je oružje jezik” i “Ženska lepota je njeno oružje”, ali Microgaming kreatori video slota Girls With Guns – Jungle Heat se ne bi u potpunosti složili sa tim.

Ovaj slot Vas vodi u dubinu džungle gde je tim ženskih vojnika odlučan u tome da zaštiti ovo prostranstvo i spreče opasnog narko-dilera da poremeti prirodnu ravnotežu. Glavne junakinje su šest mladih dama: Katherine, Maria, Kira, Alex, Zoe i Jess. Svaka od njih se specijalizovala za određenu oblast – Katherine je vođa tima, Maria je izvrsna u artiljeriji, Kira je dobar snajperista, Alex barata odličnim veštinama za demoliranje, Zoe je taktičarka, a Jess je vrhunski infiltrator.

 243 načina za dobitke u Jungle Heat slotu

Ovaj slot poseduje 243 načina za dobitke i nema potrebe za platnim linijama, jer se dobici isplaćuju svuda, a grafika je visoke rezolucije.

Wild simbol predstavljen je kao tekst Girls With Guns u sklopu Jungle Heat slota. Ovaj simbol može zamenjivati bilo koji simbol, osim scatter simbola. Takođe, može se pojaviti naslagan (stacked wild) u kolonama kao učesnik dobitne kombinacije.

Drugi wild simbol Jungle Heat slota je silueta svih šest devojaka i kada se pojavi i trećoj koloni, proširuje se i zauzima celu centralnu kolonu. Pojavljuje se isključivo u normalnoj igri.

Jungle Heat – Free spinovi

Scatter simbol je ručna granata. Ukoliko se tri, četiri ili pet ovih simbola pojave, dobijate 15 free spinova (besplatnih okretanja). U svakom od ovih free spinova, nasumična kolona će se pretvoriti u wild i na taj način doneti više dobitaka. Scatter simbol isplaćuje u oba smera.

Da li volite lepe žene? A da li volite lepe žene sa oružjem u rukama?

Bez obzira da li ste žensko ili muško, ako volite dobru akciju sa ženama u glavnim ulogama, onda Vam je sa ovim video slotom zagarantovana zabava.

Softver: Microgaming

RTP: 96.55%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/243

Minimalni iznos uplate po liniji: 1.5

Maksimalni iznos uplate po liniji: 30

Minimalna uplata po spinu: 1.5

Maksimalna uplata po spinu: 30

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari