Fisticuffs

Fisticuffs slot igra

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Dobici u oba smera
  • Re-spin
  • Wild Simboli (straight, diagonal i stacked)

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema free spins runde, bonus igre, ni multipliera

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Zauzmite prvi red za boks meč Fisticuffs

NetEnt Vas vodi na boks meč devetnaestog veka, sa dva interesantna protivnika, debelim i mršavim – teška i laka kategorija.

Njihovo suočenje na platnim linijama Fisticuffs slota, pravi je specijal, a najveci užitak to što se dobici računaju u oba smera, i s leva na desno i s desna na levo. To bi zapravo značilo da igrajući Fisticuffs, igrate u stvari sa 20 platnih linija.

4 Različita Wild simbola

Svi volimo da u igri slot igri vidimo wild simbole na platnim linijama, a Fisticuffs slot igra ima čak četiri različita.

  • Obični wild simbol Fisticuffs slota, koji u ovoj igri zamenjuje sve ostale simbole, igrajući ulogu džokera.
  • Dijagonalni (Diagonal) wild simbol, predstavljen u liku mršavog boksera
  • Uspravni (Straight) wild simbol, predstavljen u liku “teškaša”.

Ovi wild simboli zapravo predstavljaju stil njihovog boksovanja. Kada protivnici ukrste rukavice, pojavivši se jedan do drugog na platnim kolonama, pokreću boks meč, u kome se pojavljuje i četvrti tip wild simbola – stacked wild.

Boks meč i re-spin (Boxing Feature)

Dijagonalni wild simbol Fisticuffs slota pojavljuje se samo na 2. i 4. platnoj koloni, dok se uspravni pojavljuje samo na 3.

Ako se susretnu na kolonama jedan pored drugog, bilo horizontalno bilo dijagonalno, započinju boks meč, koji rezultira udarcem, u zavisnosti od njihovog međusobnog položaja:

Kada se jedan ili dva Dijagonalna wild simbola pojave u istom redu Fisticuffs platnih linija, pored Uspravnog wild simbola, tada će Uspravni wild udariti Dijagonalni i saterati ga u ugao – na 1. ili 5. platnu kolonu, pretvarajući simbole koji se nalaze između, takođe u wild simbole.

Kada se jedan ili dva Dijagonalna wild simbola pojave dijagonalno od Uspravnog wild simbola, Dijagonalni udara Uspravni, pretvarajući simbole iznad i ispod sebe, takođe u wild simbole.

Nakon toga, dobijate jedno besplatno okretanje, takozvani re-spin, za vreme kog wild simboli ostaju na istom mestu. Stacked wild simboli se za vreme besplatnog obrtanja mogu pojaviti na 1. ili 5. koloni.

Udobno se smestite, izaberite svog favorita i neka fer igra pesnicama počne!

Zabava je zagarantovana uz Fisticuffs slot, a uz mnogo sreće tu je i maksimalni dobitak od 100.000 novčića!

Softver: NetEnt

RTP: 96.7%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/10

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maximalni iznos uplate po liniji: 1

Minimalna uplata po spinu: 0.20

Maksimalna uplata po spinu: 200

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari