Elektra

Prikaz slot igre Elektra
 • Wild simboli
 • Scatter simbol
 • free spinovi
 • bonus igre
 • Multiplier
 • progresivni džekpot
 • RTP je niži od proseka za video slotove
 • grafika je lošija od ostalih slotova iz Marvel serije

Elektra je Kunoichi ratnica

Budite spremni, jer opasni nindža ubica, Elektra, dolazi u Vaš grad! Ne dozvolite da Vas zavara njen seksi, zavodnički izgled jer je ona prava mašina za ubijanje. Poznatija je pod imenom Elektra Natchios. Ona je “kunoichi” odnosno nindža ratnica koja je, pored ostalog bila i odlični poznavalac borilačkih veština. Njen znak raspoznavanja su Sai bodeži. Sećate se Rafaela iz Nindža kornjača? E on je, takođe koristio Sai! Postojbina ovih bodeža je daleki istok, uvek su se koristili u paru i bili su namenjeni za borbu protiv dugog mača. Naravno, nije to jedino oružje kojim se ova gospođica koristi… Budite za napad spremni!

Elektra, kao i njeni prijatelji iz Marvel comics-a bili su inspiracija kompaniji Playtech da napravi jedan zanimljiv, pun različitog hladnog oružja slot! Uz Fantastic Four, X Men i Iron Man slotove, i Elektra pripada Marvel Mystery Jackpot mreži, što znači da možete da osvojite neki od četiri progresivna džekpota na svakom spinu! Zar to nije sjajno?!

Moć naoružane dame

Elektra kao nindža ratnica ima više neprijatelja, nego broj oružja kojima savršeno barata. Iz tog razloga kreatori ovog slota su odlučili da glavnu grafiku zauzme njeno smrtonosno oružje. Pored Wild simbola koji predstavlja lik ove opasne damice i Scatter simbola koji je prikazan kao prvo slovo njenog imena – slovo E i vrlo podseća na njeno omiljeno oružje Sai bodež, u slotu se pojavljuju i shuriken – zvezde koje se bacaju i crossbow – samostrel.

Wild simbol koji, kao što smo rekli, predstavlja portret ove dame, može da se pojavi u kolonama 2, 3 i 4 i u free spinovima postaje Expanding Wild iliti proširujući wild. Može da bude zamena za sve ostale simbole u slotu, osim za Scatter simbol.

Tri ili više Scatter simbola odnosno slova E u bilo kojim kolonama otvaraju mogućnost za bonus igru – Weapons bonus . Postoje tri vrste bonus igara i zavisi od Vaše slobodne volje koju ćete opciju izabrati:

 1. Shuriken odnosno zvezde koje se bacaju – Ako izaberete ovu opciju, dobijate 14 free spinova i duplu isplatu ili jednostavnije, 2 x multiplier, kao i mogućnost da se pojavi proširujući wild. Izabrani simbol u ovoj bonus igri će zameniti simbole Sai bodeža i samostrel.
 2. Par Sai bodeža – Ako izaberete ovu opciju, dobijate 10 free spinova, kao i mogućnost da se pojavi proširujući wild. Izabrani simbol u ovoj bonus igri će zameniti simbole Shurikena i samostrela.
 3. Samostrel – Ako izaberete ovo oružje, dobijate 7 free spinova i 4 x multiplier, takođe i mogućnost da se pojavi proširujući wild. Izabrani simbol u ovoj bonus igri će zameniti simbole Sai bodeža i Shurikena

Ispunite sebi sve želje

Džekpot igra se pojavljuje bez nekog reda, totalno nasumično i daje Vam mogućnost da osvojite velike dobitke! Ponuđeno je 20 sakrivenih, različitih simbola. Džekpot se osvaja kada se poklope tri ista simbola od ponuđenih četiri: Ultimate power, Super power, Extra power i Power. U zavisnosti koja tri simbola ste našli, džekpot će Vam biti dodeljen.

Da li Vam i dalje Elektra izgleda bezazleno? Prihvatite naš savet – bolje joj se ne zamerajte pored tolikih bodeža… Budite sa njom bliski i možda će Vas nagraditi za vernost.

Softver: Playtech

RTP: 93.4%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/20

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.10

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 200

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari