Coyote cash

Kojot u ofanzivi - pregledan slot Coyote Cash

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • Multiplieri
  • Progresivni džekpot

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • nema bonus igre osim free spinova

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Coyote Cash je slot baziran, na crtanom filmu koji je obeležio detinjstvo mnogih generacija. Naravno, svi se sećate čuvenog Pere Kojota i Ptice Trkačice ili, u originalu, Wile W. Coyote and Road Runner. Naime, pustinjski kojot, Pera Kojot – super genije godinama ima nameru da ulovi Pticu Trkačicu, ali mu to nikako ne polazi za rukom. Svaku epizodu ovog crtanog filma prati niz komičnih situacija, a Perina nada da će uhvatiti Pticu Trkačicu ne jenjava. Naravno, sve te lude ideje se najčešće završavaju loše po njega. Zbog svojih spravica, oružja, strpljenja, gladi i želje, Pera Kojot – super genije je dobio naklonost publike i većini postao omiljeniji lik od Ptice Trkačice. Kada je on u pitanju, sve je ustremljeno protiv njega: gravitacija, naslikane stene, tunel, vozovi, kamioni. Jadničak je večito zgnječen, reš pečen ili poslat na dno kanjona velikom brzinom. Komunikacija među ova dva lika je svedena na minimum; osim poznatog “beep, beep” i Perinih bolnih jauka, ne postoji nikakav dijalog. Pera Kojot se izražava samo preko napisanih poruka, koje pokazuje najčešće u bezizlaznim situacijama. Radnja crtanog filma je uvek smeštena negde po pustinjama Amerike, možda Divlji zapad.

Wild (west) donosi keš, Coyote Cash

Obzirom na veliku popularnost ovog crtanog filma, kompanija RTG (Real Time Gaming) je napravila jedan jednostavni video slot sa progresivnim džekpotom. Grafika je umerena, sa temom Divljeg zapada, kaktusima, vrećom para i naravno, sa glavnim akterima – Perom Kojotom i Pticom Trkačicom.

Wild simbol u video slotu Coyote Cash je već pomenuti Pera Kojot – super genije koji se pojavljuje u svim kolonama i može da zameni bilo koji simbol osim scatter simbola. Kao i uvek, pet wild simbola Vam može doneti nagradu u vrednosti od 10,000 novčića! Coyote Cash slot je darežljiv.

U dobitnoj kombinaciji ako jedan ili više wild simbola zamene neki simbol, dobici se dupliraju!

20 free spinova i multiplier

Scatter simbol u ovom slotu je zelena vreća sa novcem. Ukoliko se pojave ova tri, četiri ili pet simbola u bilo kojim kolonama, dobijate 20 free spinova (besplatnih okretanja) sa multiplierom! U toku free spinova, ukoliko dobijete tri, četiri ili pet scatter simbola, dobici će se uvećati 2, 3 ili 4 puta (u zavisnosti od broja scatter simbola).

Progresivni džekpot

Coyote Cash slot pripada RTG slotovima koji imaju nasumičan džekpot, a poznatiji su pod nazivom Real Series džekpot. Za razliku od progresivnih džekpotova, ne morate da igrate određenu kombinaciju pošto je džekpot potpuno nasumičan – pri svakom spinu imate šanse da ga osvojite!

Softver: RTG (Real Time Gaming)

RTP: 91.5%-97.5%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 5

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 125

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari