Cosmic Fortune

Cosmic Fortune slot
  • Wild simboli
  • Scatter simbol
  • free spinovi
  • bonus igre
  • progresivni džekpot
  • nema multipliera

Inspiraciju za slot Cosmic Fortune, kompanija NetEntertaiment je dobila od jedne od najpoznatijih video igara današnjice, koja je nastala krajem ’70tih godina prošlog veka u Japanu, a igra nosi naziv Space Invaders. O uspehu ove igre govori podatak da je u vreme kada se pojavila izazvala je nestašicu kovanica u Japanu. Space Invaders predstavlja jednu od prvih pucačkih video igara, ali sa vrlo jednostavnom grafikom, jer u to vreme grafika i audio nisu bili bitni kao sama igrica. Dizajn je vrlo prost, elegantan i minimalistički i jedini zvuci koji se čuju su eksplozije i pucnjava. Misija igrača u ovoj video igri je bila samo jedna – pobediti ogromne talase vanzemaljskih napadača, tako što će, kontrolišući mali svemirski brod na dnu ekrana, pokušati da spasi svet od ovih zlonamernika.

Zahvaljujući ovoj, naizgled običnoj igri industrija video igara je krčila svoj put na globalnom nivou i danas predstavlja jednu od najnaprednijih ekonomskih sektora u svetu.

Lavina dobitaka

U slot igri Cosmic Fortune naići ćete na 15 simbola koji se ne vrte, već padaju, što kompanija NetEnt naziva Avalanche Feature (avalanche – lavina). Ovaj sistem igre znači da kada kod osvojite dobitnu kombinaciju, simboli će pasti dole i na taj način napraviti mesta za nove simbole i potencijalno nove dobitne kombinacije. Ove “lavine” simbola će se dešavati dokle kod se budu pravile dobitne kombinacije.

Besplatna “padanja” i bonus igre Cosmic Fortune slota

Wild simbol u ovom slotu je predstavljen kao metalna sfera ili kliker sa velikim slovom W. Pojavljuje se na kolonama 2, 3 i 4 i može zamenjivati sve simbole osim scatter simbola.

Scatter simbol ovog slota je predstavljen kao kliker sa velikim, zlatnim slovom S. Tri ova scatter simbola u kolonama donose 10 free falls (besplatnih okretanja, odnosno padanja u ovoj igri). Bonus igra počinje kada se završi i poslednja “lavina” simbola, o kojoj je već bilo reči. U toku ove bonus igre, ukoliko se pojavi scatter simbol, dobićete još 5 free falls. Obratite pažnju, jer što više simbola imate u dobitnoj kombinaciji, to ćete više municije imati za sledeći deo igre.

Taj deo igre, pod nazivom  Coin Win Cup se sastoji od svemirske letelice u kojoj su već sakupljeni simboli iz prethodnog dela bonus igre. Vaš cilj je da ubacite tu municiju u određene kofe sa nagradama.  Na vrhu ekrana će se pojaviti čak 5 različitih džekpotova: mega, major, midi, mini i rapid! Najbolja opcija je da ubacite bar 3 klikera iz svemirskog broda u kofu koja nosi naziv Bonus, a na njoj je merač za džekpot.

Džekpot igra

Ukoliko uspete da popunite ovaj merač, igra Vas vodi dalje do Jackpot game (džekpot igra).

Pojaviće se pet kofica, a svaka predstavlja jedan od džekpotova. Ukoliko tri puta pogodite istu koficu. dobićete odgovarajući džekpot.

Potencijalni dobici u slot igri Cosmic Fortune su veliki, ali je teže doči do bonus igara. Ukoliko Vas ne frustrira ta činjenica, dajte šansu ovoj slot igri.

Softver: NetEnt

RTP: 96.9%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/15

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.02

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.5

Minimalna uplata po spinu: 0.02

Maksimalna uplata po spinu: 75

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari