Coat of arms

Prijatna grafika i istorijski ličnosti na Coat of Armsslotu

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • Multiplieri
  • Progresivni džekpot

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • nema bonus igre osim free spinova

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Coat of arms, priča o vremenu u dalekoj prošlosti, kada je vitez bio opremljeni naoružani vojnik; ratnik koji je sledio plemića ili plemić koji je sledio kralja. Kasnije se u istoriji ta titula vezivala za plemiće i socijalni status. Vitezovi su najčešće povezivani sa odbranom krune i boga. Srednji vek je bio vrlo nasilan period u istoriji i zbog takvih (ne)prilika morali su da poseduju izuzetne borilačke sposobnosti, da odlično barataju mačem, bojnom sekirom i ostalim hladnim oružjem.

Kada čujemo reč vitez, prva asocijacija većini ljudi je legenda o kralju Arturu i vitezovima Okruglog stola. Ili ser Elton Džon. U svakom slučaju, na pameti su nam priče o neobičnim junacima, viteškim turnirima, megdanima, smelim poduhvatima i velikim opasnostima. Večita borba između dobra i zla. Naravno, nađe se tu i po neka dama u nevolji.

U feudalizmu, vitezovi su pripadali određenoj socijalnoj grupi koja je umesto u novcu, bila plaćana u zemlji. Proširenjem tih imanja morali su da zapošljavaju seljake, i na taj način su nastajala feudalna dobra. Obzirom da su vitezovi morali da idu u vojne pohode za kralja, bili su u obavezi i da odbrane zemlju kad god je to bilo potrebno.

Definitivni kraj vitezova se dogodio pojavom baruta i vatrenog oružja.

Borba između dobra i zla

Ova srednjovekovna tema slota Coat of Arms može ljubiteljima istorijskih ličnosti i događaja da predstavlja pravo osveženje. Ne toliko komplikovana grafika, ali ipak prijatna za oči, jednostavna, simpatična i neprenatrpana.

Wild simbol Coat of Arms slot igre je Dark Knight iliti Mračni vitez, moćni momak sa tamom u duši. On se može pojaviti na kolonama 2, 3 i 4 i može da zameni bilo koji simbol osim scatter simbola. U dobitnoj kombinaciji ako jedan ili više wild simbola zamene neki simbol, dobici se dupliraju!

Veoma bitan simbol Coat of Arms igre je scatter simbol koji je predstavljen kao White Knight, odnosno Beli vitez, šarmantni momak u belom oklopu, san svake ondašnje dame. Ovih pet simbola donose nagradu od 200x ukupnog uloga.

Obzirom da je teže doći do svih pet simbola u istoj koloni, kao utešnu nagradu možete dobiti dva ili više scatter simbola poravnatih u kolonama s leva na desno od 1 do 10 ponovnih okretanja! Inicijalni simboli Belog viteza Coat of Arms slota će ostati na svojim pozicijama u toku ovih rundi.

Free spinovi

U toku normalne igre Coat of Arms slota, može se pojaviti Golden Shield simbol, odnosno simbol Zlatnog štita u kolonama 1, 2 i/ili 3. Ako se pojavi u sve tri kolone, dobijate 15 free spinova (slobodnih okretanja). Tokom prvih pet free spinova dobici su duplirani, tokom sledećih pet dobici su utrostručeni, a u toku poslednjih 5 free spinova dobici su učetvorostručeni!

Simbol ljubičaste krune se može pojaviti u toku ovog bonusa u koloni 3 i predstavlja wild simbol. Ukoliko ispete da dobijete ovih 5 simbola, nagrada će biti dodatnih 5 free spinova sa učetvorostručenim dobicima!

Coat of Arms progresivni džekpot

Interesantna stvar vezana za slot Coat of Arms je to što ima dva progresivna džekpota: mali i veliki džekpot. Oba džekpota se mogu nasumično pojaviti i ne zahtevaju nikakvu određenu kombinaciju. Doprinos za džekpot nije veći od 1.5% RTP.

Softver: RTG (Real Time Gaming)

 

RTP: 91.5%-97.5%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/9

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 5

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 125

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari