Blood Suckers

Izgled Blood suckers slota u online casinu

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Bonus igra
  • Free spinovi
  • Multiplier

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nije lako osvojiti free spins
  • bonus igra često ne plaća puno

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Blood Suckers – Lov na vampire

Sami ste kod kuće, vece je i baš bi bilo super pogledati neki dobar horor film na miru, zarad malčice adrenalina! Možda je ipak bolje da zavrtite Blood Suckers slot, NetEnt-ovu horor slot igru, uvrstanu u klasike, čime ćete postići dvostruki užitak – lov na vampire i lov na dobitke.

Teorijski povraćaj igraču Blood Suckers slota iznosi impresivnih 98%, Vaše oruzje – wild, scatter, free spins i bonus simboli su na platnim linijama Blood Suckers slota, uz dodatnu pomoć Biblije, svete vodice, belog luka i srebrnog krsta. Sve je spremno za akciju, vampiri ni ne slute šta ih čeka!

Bravo, osvojili ste 10 besplatnih okretanja

Sa najmanje 3 scatter simbola u rundi slota Blood Suckers, na bilo koje 3 od 5 kolona, osvajate 10 free spinova iliti besplatnih okretanja, sa super dodatnim 3x uvecanjem svega sto osvojite tokom ovih besplatnih rundi, uz izuzetak dobitaka iz bonus igre, ukoliko je osvojite tokom free spinova.

Scatter simbol u ovoj igri je krvava vampir-nevesta u vencanici, a ako ih tokom free spinova osvojite bar jos 3 odjednom, sledi Vam dodatnih 10 okretanja.

Bonus runda – pazljivo otvarajte kovčege

Bonus igra je često najzabavniji deo slot igre. To se svakako odnosi i na Blood Suckers slot.

Aktiviraćete je sa 3 ili više bonus simbola, na aktivnoj platnoj liniji (kolone 1,2 i 3), sleva na desno,

Kada Vam to podje za rukom, ulazite u posebnu prostoriju sa 12 zatvorenih mrtvačkih kovčega. Spremite srebrni kolac, trebaće Vam.

Blood Suckers omogućava da birate kovčege koje otvarate, pošto se u njima krije vampir ili je prazan. Vampiri, u koje zabadate srebrni kolac, donose Vam različite dobitke, a prazan kovčeg, iz koga će izleteti slepi miš, oznaćava kraj bonus runde.

Iako nije tako teško osvojiti bonus igru, njena isplata nije baš očaravajuća, iako su samo 3 od 12 kovčega prazna.

Maksimalni dobitak u bonus igri je 20,320 novčića.

Magični Wild simbol

Pored toga što Wild simbol kao i u svakom, tako i u Blood Suckers slotu, predstavlja džokera menjajući sve druge simbole (sem bonus i scatter simbola), u ovoj igri 5 osvojenih wilda donosi Vam sjajan dobitak od 7,500 novćića, a ukupan dobitak u celokupnoj igri je, uprkos maksimalnoj uplati od 50 po rundi, lepih 50,730.

Blood Suckers je takođe igra pogodna za obrtanje bonusa, bez mnogo rizika po Vas balans.

Dakle, uz NetEnt-ov rekordni 98% RTP i raznovrsne dodatke igri, koji Vam pruzaju mnogo mogucnosti za fine dobitke, mozete se skroz odlicno zabaviti i kupiti sebi nesto lepo, kao nagradu za hrabrost!

Softver: NetEnt

RTP: 98%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/25

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 1

Minimalna uplata po spinu: 0.25

Maksimalna uplata po spinu: 50

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari