Online bingo – bingo bonus i zasto igrati bingo online

bingoBingo je vrlo popularna i jednostavna kazino igra na sreću, te nisu potrebne nikakve vještine ni znanja da bi se igrao online bingo.  Bingo sajtovi nude bonuse na depozit koji su u većini slučajeva 100% iznosa depozita.  Nakon registracije na nekom od bingo sajtova igrač kupuje bingo kartice za određenu igru tijekom koje se izvlače loptice čiji ukupni broj zavisi od vrste bingo igre (90, 80 ili 75 loptica).

Online bingo je još jednostavnije nego kod klasičnog “papirnatog” binga jer se izvučeni brojevi na kupljenim listićima automatski označuju, pri čemu se na vrhu ekrana prikazuju najuspješniji listići.

Online bingo se igra u tzv. bingo sobama. Svaki bingo sajt ima više bingo soba, koje se obično razlikuju po vrsti igre i veličini nagrade. Iako se u pojedinoj bingo sobi uglavnom igra samo jedna igra iznos nagrade, cijena listića i broj maksmimalnih listića obično se mijenjaju za svaku pojedinačnu igru. Pojedine igre imaju posebna svojstva ili promocije poput posebnih jackpot-ova  nagrada i slično. Neki bingo sajtovi pak imaju i mješovite sobe u kojoj se naizmjenično igra više vrsta igara.

Dakle nakon što se prijavi u bingo kuću igrač će se najprije zaputiti u tzv. predsoblje (Lobby) gdje može izabrati sobu i igru koju želi igrati. U predsoblju je obično navedeno ime sobe, te podaci o početku sljedeće igre, iznosu nagrade, cijeni i maksimalnom broju bingo listića koji se može kupiti, iznosu eventualnog jackpot-a, broju dosad prijavljenih igrača, te sve druge važne informacije. Na osnovu ovih podataka igrač može izabrati odgovarajuću igru prema svojim financijskim mogućnostima, očekivanjama od igre i ostalim osobnim sklonostima.
Obično igrač ima veću mogućnost za osvajanje nagrade ako igra sa čim većim brojem bingo kartica i u sobi u kojoj ima manje igrača. Isto tako sobe s većim nagradnim fondom i mogućnošću osvajanja jackpota obično su privlačnije većini igrača. Ipak puno je i drugih kriterija na osnovu kojih se može izabrati željena igra  poput vrste igre, chat prijatelja, dizajna same igre i slično.

Nakon što odabere i uđe u bingo sobu igraču je ponuđena kupnja kartica za prvu sljedeću igru. Nakon što igra započne igrač se može opustiti i pratiti izvlačenje listića i automatsko punjenje njegovih listića. Da bi pojačali dramatiku igre najuspješniji listići se prikazuju na vrhu ekrana, pri čemu se različitim bojama označuju listići s obzirom na broj označenih polja. Kako igrač ne može utjecati na tijek igre ima dovoljno vremena da se uključi u bingo chat. Gotovo svi online bingo sajtovi imaju mogućnost chata u svim sobama i upravo je prijateljsko okruženje chat sobe mnogim igračima važan faktor pri izboru bingo igre, a osim toga na chatu je moguće osvojiti i vrijedne nagrade. Također u chat sobi se od voditelja chata može zatražiti pomoć u slučaju eventualnih probleme i nedoumica u vezi tekuće igre.

Online bingo je moguće igrati i bez stalnog prisustva za ekranom računala tako da se za omiljenu igru kartice kupe unaprijed, što je obično moguće iz predsoblja bingo kuće. Pri tome igrač može na dnevnom rasporedu igara izabrati onu koju želi igrati i za nju kupiti željeni broj kartica. Ovo naročito ima smisla s obzirom na variranje cijene bingo kartica i vrijednosti nagrada, te igrač može igrati određenu igru samo u slučaju određene cijene kartica. Naravno, igrač se uvijek može ulogirati u vrijeme početka igre i pratiti tijek igre na računalu.

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari