Aztec’s treasure

Blago drevnih Asteka na slotu Aztec's treasure

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • Multiplieri
  • džekpot

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Teže je dobiti 3 ili više scatter simbola
  • Nije progresivni jackpot

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Aztec’s treasure – drevna civilizacija Asteka je pravo blago

Asteci su indijanski narod, tačnije savez od 3 plemena koji je funkcionisao kao jedan narod pod jednim imenom i koji je vladao na mestu današnjeg Meksiko Sitija u 15. i 16. veku. Bili su vrlo napredni, mnogobožački narod, te je slot sa temom Asteka tj. Aztec’s treasure izuzetno zanimljiv. Porodične vrednosti i tradicija bile su od velikog značaja jer su predstavljale osnov ovom fascinantnom društvu. Imali su izuzetno složen sistem socijalne strukture, porodice, umetnosti i obrazovanja. Ostali su zapamćeni kao narod koji je imao bizarne kanibalističke obrede. Smatrali su da je bog Sunca večito gladan i da je iz tog razloga potrebno da ga redovno hrane ljudskom krvlju. U ovoj civilizaciji bilo je sasvim normalno i uobičajeno da siromašne porodice prodaju svoju decu ili sebe kao roblje. To je bio jedinstven robovlasnički sistem, jer za razliku od evropskog sistema, Asteci nisu smatrali da poseduju robove. Robovi su mogli da imaju brak, decu, ličnu imovinu, a samim tim su mogli i da kupe sebi slobodu.

Služili su se piktografskim pismom odnosno pismo se sastojalo od nekoliko stotina slikovitih simbola koji su predstavljali abecedu. Veliki broj ovih simbola su bile samo jednostavne slike i značenja. Imali su i svoj kalendar! Takođe, javno školovanje je bilo obavezno, a dečaci i devojčice su išli u odvojene škole. Devojčice su učile zanate poput tkanja, išle na časove kuvanja. Siromašniji dečaci su učili o umetnosti ratovanja, dok su dečaci iz imućnijih porodica učili istoriju, politiku, umetnost i astronomiju.

Asteci su najpoznatiji po svojim skulpturama, građevinama (posebno hramovima u obliku piramide) i nakitu. Od tirkiza, perja i žada su izrađivali ukrase i maske.

Astečko božanstvo donosi blago!

Povratak u drevnu civilizaciju Asteka nam je omogućila kompanija RTG (Real Time Gaming) izradom Aztec’s treasure slota. Svojim jednostavnim dizajnom, slot Aztec’s treasure oživljava simbole ovog vrlo starog naroda.

Wild simbol Aztec’s treasure slota je predstavljen kao kralj Asteka sa izražajnim i muževnim crtama lica. Ovaj mačo lik može da se pojavi naslagan samo u kolonama 2, 3 i 4 (stacked wild) i može zamenjivati sve ostale simbole osim scatter simbola. Na žalost, nikakvu drugu vrednost ne poseduje.

Scatter simbol je predstavljen kao simbol astečkog božanstva ili idola. Sa ovim simbol već nešto može i da se postigne! Kada naiđete na tri ova simbola u kolonama, dobijate 5 free spinova (besplatnih okretanja), kada naiđete na četiri ova simbola, dobijate 20 free spinova, a u slučaju da se pojave pet ovih simbola, nagrada je 25 free spinova! U toku free spinova, imate mogućnost i za utrostručenje dobitaka što, morate priznati, nije toliko loše! Takođe, ako se u toku free spinova pojavi scatter simbol, biće Vam zagarantovani dodatni free spinovi.

Real Series Džekpot

Aztec’s treasure slot pripada RTG slotovima koji imaju nasumičan džekpot, a poznatiji su pod nazivom Real Series džekpot. Za razliku od progresivnih džekpotova, ne morate da igrate određenu kombinaciju pošto je džekpot potpuno nasumičan – pri svakom spinu imate šanse da ga osvojite!

Softver: RTG (Real Time Gaming)

RTP: 91.5%-97.5%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/20

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 5

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 100

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari