Avalon 

Avalon slot igra

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

[wpsm_column size=”one-half”][wpsm_pros title=”Prednosti:”]

  • Wild simbol
  • Scatter simbol
  • Free spinovi
  • Multiplieri
  • Gamble opcija

[/wpsm_pros][/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”][wpsm_cons title=”Mane:”]

  • Nema bonus igre
  • Nema progresivnog džekpota

[/wpsm_cons][/wpsm_column]

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”dotted”]

Avalon je naziv za mitsko ostrvo koje se pojavljuje u legendama o kralju Arturu, a danas je i naziv slot igre.

U drevnim pričama kralj Artur je bio britanski kralj koji je vladao u VI veku. Čarobnjak Merlin je na neki način ucenio Arturovog oca, kralja Utera Pendragona, uzeo dečaka pod svoje i dao ga na usvajanje. Posle 15 godina, Uter biva ubijen i presto postaje upražnjen. Na centralnom trgu, na Božić se niotkuda pojavljuje kamen, na kamenu nakovanj, a na nakovnju zaboden mač. Na kamenu su bile isklesane reči: “Ko ovaj mač izvuče iz kamena zakoniti je kralje Engleske izabran po krvi i od Boga”.

Mnogi junaci su se borili za tron, ali nisu uspeli da izvuku mač, sve dok mladi Artur nije došao i to učinio. Niko nije znao, ali to je bila zamisao čarobnjaka Merlina da vrati Artura na presto, gde i pripada. Dečak je krunisan i na taj način je pobedio sve rivale koji su se otimali za krunu.

Najpoznatije priče o ovom kralju su o vitezovima Okruglog stola, zamku Kamelot, vitezu Lanselotu. Takođe, poznat je i po pričama o potrazi za Svetim gralom, za koji se mislilo da ima veliku moć izlečenja.

Posle jedne borbe, mač iz kamena se lomi, a pošto je Kralj Artur bio očajan zbog toga, Merlin mu obećava još bolji mač.

Otišli su do jednog jezera, gde ih dočekuje vilinska žena – Gospa od Jezera. Odvodi ih do središnjeg dela vodenog prostranstva, kada odjednom izranja ruka držeći mač. Artur uzima mač, a ruka nestaje u dubini… Taj mač je pripadao Gospi od Jezera, a bio je napravljen na ostrvu Avalon. Tako je Artur došao u posed Ekskalibura. Artur je dao obećanje da će mač vratiti u jezero kada mu dođe kraj u ovozemaljskom zivotu.

Posle mnogo godina, kralj Artur biva ranjen. Ponovo odlazi na jezero i ispunjava obećanje – vraća mač. Potom, vilinski brod dolazi po Artura i odvozi ga na Avalon, ostrvo besmrtnih heroja. Priča se da je na njegovoj grobnici pisalo: “Ovde leži Artur, nekadašnji i budući kralj.”

Legenda kaže da je kralj Artur još uvek na ostrvu Avalon i da, jednoga dana kada zemlja bude u nevolji, ponovo će je braniti Ekskaliburom.

Minimum 12 free spinova!

Wild simbol u Avalon slotu je zamak okovan gustom maglom. Ovaj zamak zamenjuje sve ostale simbole osim scatter simbola. Pet ovih wild simbola Vam garantuje nagradu od 3,000 novčića.

Scatter simbol u ovoj igri je tajanstvena Gospa od Jezera. Tri ili više ovih simbola u bilo kojoj koloni Vam donose 12 free spinova (besplatnih okretanja). U toku ove runde, mogu se pojaviti dva wild simbola: wild sa zamkom i novi wild koji se pojavljuje jedino u free spinovima, a predstavljen je kao kovčeg sa blagom. Ova dva wild simbola će zamenjivati sve simbole osim scatter simbola i doneti Vam veće dobitke!

Posle svakog dobitnog okretanja, Vaši dobici će biti uvećani za 2 do 7 puta. Ukoliko se u toku free spinova opet pojave tri simbola Gospe od Jezera, bićete nagrađeni sa još 12 besplatnih okretanja Avalon slota!

Za Avalon važi – Ko reskira, profitira

Ovaj interesantan slot Vam donosi još jednu pogodnost – gamble opciju! Posle svakog uspešnog spina, imate možete da rizikujete i na taj način povećate svoj dobitak. Pojaviće se karta sa licem na dole, a Vaš zadatak je da pogodite koje je boje karta ili kojeg je znaka. Ukoliko pogađate boju i pogodite, dobici se dupliraju, a ukoliko pogađate znake i pogodite, dobici se učetvorostručuju!

Ukoliko volite legende o kralju Arturu i misterije koje ovog junaka okružuju, zavolećete ovu slot igru. Wild i scatter simboli, free spinovi i multiplieri i na kraju, gamble opcija Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Softver: Microgaming

RTP: 96.01%

Kolone/platne linije (Reels/paylines): 5/20

Minimalni iznos uplate po liniji: 0.01

Maksimalni iznos uplate po liniji: 0.50

Minimalna uplata po spinu: 0.01

Maksimalna uplata po spinu: 100

Slični postovi:

Saveti za igranje pokera

Pre nego što isplanirate da provedete dan ili veče igrajući igre u kojima ulažete novac, prvo uvedite neke navike koje će vam pomoći da budete

Saveti za dobru blackjack igru

Kada igrate igru na sreću, jedno od najčešćih pitanja koje svaki igrač sebi postavlja jeste da li postoji dobitna strategija. Blackjack je igra u kojoj

Najpopularnije vrste pokera

Uprkos tome što je jedna od najigranijih kartaških igara na svetu, niko ne može definitivno da odredi odakle leže poreklo pokera. Poreklo igre neki istoričari